• Nederlands
  • Engels

Bamboe Boxershorts? Hét betere alternatief is Mellowood®

En wij kunnen het weten, na jarenlang bamboe boxershorts te hebben verkocht. Want dan weet je als geen ander de voor- en nadelen. Sterker nog, wij weten precies waar een boxershort aan moet voldoen. En als het beter kan, dan doe je dat. Althans, zo is Undiemeister.

Niemand kent de bamboe boxershort beter dan wij. Sterker nog, wij hebben boxershorts gemaakt van bamboe bedacht! Maar toen wij Mellowood® ontdekten wisten we het eigenlijk al. Dit is de volgende stap na de bamboe boxer. Wat een heerlijke stof en bovendien: veel sterker, mooiere kleuren, veel minder krimp en bijna niet pillen.

Wauw! Dit is wat wij wilden.

Zwarte Boxershort: Mellowood Boxer Elite Volcano Ash - zijkant

Undiemeister® Boxershort

Volcano Ash (zwart)

Undiemeister-Mellowood-Reef-Clay-side-boxershort

Undiemeister® Boxershort

Reef Clay (rood)

Groene Boxershort: Mellowood Boxer Elite Misty Forest - zijkant

Undiemeister® Boxershort

Misty Forest (groen)

Grijze Boxershort: Mellowood Boxer Elite Lava Rock - zijkant

Undiemeister® Boxershort

Lava Rock (grijs)

Blauwe Boxershort: Mellowood Boxer Elite Storm Cloud - zijkant

Undiemeister® Boxershort

Storm Cloud (blauw)

Uiteraard zijn we niet over 1 nacht ijs gegaan. Net als bij bamboe hebben wij de Mellowood® boxershorts van onder tot boven onderzocht. Vele malen gewassen en ook: lang gedragen zonder te wassen. Lekker fris denk je dan wellicht? Precies! Want Mellowood® bleef veel langer fris ruiken dan een bamboe boxershort. En bleef langer goed zitten, waar bij de bamboe boxershorts de pijpen bij langer dragen dan al beginnen op te kruipen. Toen wij nog dieper doken in Mellowood® ontdekten we dat de productie maximaal duurzaam is. Waar bij bamboe  veel vaagheden bestaan over de duurzaamheid van de productie, is dat bij boxershorts van Mellowood® geheel transparant. Maximale recycling van de productiemiddelen en zo veel mogelijk CO2-vrij. Tja, boxershorts van Mellowood® combineren echt het beste van twee werelden: onvergelijkbaar premium, maximaal duurzaam. Wij willen dat en onze klanten willen dat. Want onze klanten zijn Meisters, net als wij. Wat zijn dan nu precies die eigenschappen en voordelen van Mellowood® boxershorts ten opzichte van bamboe vraag je jezelf af? Wij hebben alle belangrijke punten voor je op een rij gezet en hier lees je alles over onze nieuwe en maximaal duurzame stof. Leuk te weten: boxershorts van Undiemeister zijn bijna naadloos en zijn voorzien van comfortabele, lange pijpen. Bekijk ook zeker ons meer duurzame én meer premium alternatief voor bamboe t-shirts!