Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Onderbroeken heren

Onderbroeken heren van premium kwaliteit

Welkom! Als je op zoek bent naar onderbroeken heren of merk onderbroeken, dan zit je hier goed. Beter gezegd, je zit hier uitstekend! Een betere keuze had je niet kunnen maken.

Want Undiemeister heet niet voor niets zo. Ons assortiment biedt jou het heerlijkste gevoel wat je van onderbroeken voor heren mag verwachten. Onze onderbroeken bieden de premium kwaliteit, waarvan jij weet dat je die verdient. Want ga maar na, waarom kopen mannen merk onderbroeken? Omdat ze denken dat die goed of beter dan andere zijn. Maar is dat ook zo? Want biedt dat bij een heren onderbroek zekerheid? Wil je voor een bekend merk betalen of gewoon het beste?

Waar het bij onderbroeken voor heren om gaat is in de eerste plaats de stof. Die moet heerlijk zacht zijn, goed rekbaar, stevig, goed afgewerkt, vocht en temperatuur regulerend zijn en het liefst hypoallergeen. Want juist op die plaatsen wil je dat het goed zit, als je begrijpt wat we bedoelen. Onze exclusieve en premium stof Mellowood® biedt die eigenschappen beter dan welk merk onderbroeken dan ook.

Mellowood® is een unieke en duurzame stof, die door Undiemeister® is ontwikkeld. Wij vonden namelijk dat het beter kon. Zo is uit het liefdeshuwelijk tussen TENCEL™ en gecertificeerd biologisch katoen Mellowood® ontstaan. Mellowood® is daarom alleen en exclusief verkrijgbaar bij Undiemeister. De voordelen zijn premium kwaliteit en maximale duurzaamheid, waar niets aan kan tippen.

Als er een prijs voor de beste onderbroek uitgereikt zou worden, dan zou Undiemeister® die winnen. De prijs voor de beste heren onderbroek. Ja nogmaals: onderbroeken heren! Onderschat die niet. Die draag je de hele dag, direct op je huid. Dan wil je een super comfortabel gevoel. Het beste comfortabele gevoel. En dat is precies wat wij bieden. Daar kunnen zogenaamde merken echt niet tegenop. En overigens, wij ‘zijn’ natuurlijk ook gewoon merkonderbroeken, met ons prachtige merk: Undiemeister®, gemaakt van het fantastische Mellowood®.

Het assortiment van Undiemeister

De stof Mellowood® is niet alleen geschikt voor ondergoed maar ook voor T-shirts. Undiemeister heeft ondershirts ontwikkeld van Mellowood® zodat jij ook kunt genieten van het ultieme draagcomfort van deze stof. Benieuwd naar onze Undiemeister T-shirts?

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!