Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Onze stof Mellowood®

Ongekend premium, maximaal duurzaam

Wat is Mellowood® ?

Mellowood® is een unieke en duurzame stof en Undiemeister® heeft daarop de exclusieve licentie. Wij vonden namelijk dat het beter kon. Zo is uit het liefdeshuwelijk tussen TENCEL™ en gecertificeerd biologisch katoen Mellowood® ontstaan. Mellowood® is daarom alleen en exclusief verkrijgbaar bij Undiemeister. De voordelen zijn premium kwaliteit en maximale duurzaamheid, waar niets aan kan tippen.

Premium kwaliteit

Mellowood® is zacht als zijde, met een snelle vochtopname en sneldrogend, ventileert maximaal, is anti bacterieel, pilt of krimpt nauwelijks en behoudt ook na wassen de mooie kleur. Biologisch katoen geeft Mellowood® haar stevigheid. Zacht en stevig maakt het mooiste ondergoed. Wij snappen dat het lastig is om stoffen met elkaar te vergelijken. Daarom zie je hieronder een makkelijk overzichtje:
EigenschappenMellowood®BamboeKatoen
Zijdezacht-
Snelle vochtopname-
Ventilatie-
Temperatuur regulerend-
Hypoallergeen-
Nauwelijks pillen-
Nauwelijks krimp-
Kleurvastheid-
Duurzame productie--

Vergelijking met bamboe

Wij snappen dat bamboe vaak met Mellowood® wordt vergeleken, maar hierboven zie je dat deze nieuwe stof zowel op kwaliteit als op duurzaamheid de volgende stap na bamboe is.

Hoezo is Mellowood® maximaal duurzaam?

Zoals gezegd is Mellowood een combinatie tussen TENCEL™ en biologisch katoen. TENCEL™ wordt gemaakt door de Oostenrijkse firma LENZING™, wereldwijd voorloper in de duurzame productie van textiel. TENCEL™ is verkrijgbaar in de varianten Modal en Lyocell. Undiemeister start met TENCEL™ Modal, waarbij 95% van de middelen om de vezels te maken wordt gerecycled. Mellowood® bestaat uit 68% TENCEL™ (uit Beechwood ofwel beukenhout), 28% Biologisch katoen en 4% Elastaan.

Een gigantische stap in duurzaamheid, zeker als je dit vergelijkt met katoen of bamboe viscose. Bij Lyocell gaat de recycling zelfs naar 100%. Productie van alle TENCEL™ vezels (uit cellulose) bespaart maximaal water en energie en is CO2 neutraal. De grondstoffen van de natuurlijke vezels (Beechwood ofwel beukenhout bij Modal en eucalyptushout bij Lyocell) zijn afkomstig van duurzaam beheerde kwekerijen en bossen. De vezels zijn biologisch afbreekbaar en zeer goed verfbaar (weinig milieubelasting). Biologisch katoen wordt zonder landbouwgif geteeld.

Undiemeister - Lenzing - Mellowood
LENZING™ heeft de unieke blend van Mellowood® laboratorium getest en gecertificeerd. Mellowood® is ook als merk gedeponeerd. Zo wordt voorkomen dat niet duurzaam geproduceerde stoffen, of van mindere kwaliteit, zich voordoen als het origineel. Niemand wil fake.

Patent / Octrooi op de meest duurzame stof

Mellowood® is zó bijzonder, dat ook is uitgezocht of patent mogelijk was op de bijzondere blend. De octrooi-gemachtigden waren unaniem positief en wij hebben de octrooiaanvraag ingediend op Mellowood. Patent Pending!

Wil je meer weten over Undiemeister dan wil je ook meer weten over Mellowood! bijvoorbeeld wat de wasvoorschriften zijn. Dit is het Mellowood patented logo

Het assortiment van Undiemeister®

Undiemeister® heeft zowel boxershorts als t-shirts opgenomen in zijn assortiment. Ben jij benieuwd naar de unieke kwaliteit van deze premium lijn in heren onderkleding? Bestel dan jouw onderkleding op Undiemeister.com

Onvergelijkbaar Premium, Maximaal Duurzaam.

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!