• Nederlands
  • Engels

Boxershorts voor heren

Undiemeister® Boxershort

Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® Boxershort

Reef Clay (rood)

Undiemeister® Boxershort

Misty Forest (groen)

Undiemeister® Boxershort

Lava Rock (grijs)

Undiemeister® Boxershort

Storm Cloud (blauw)

Boxershorts voor heren: het belangrijkste kledingstuk

Het klinkt misschien gek, maar eigenlijk is er voor heren geen belangrijker kledingstuk dan de boxershort. Maar waarom is dat? Hoe kan het toch zijn dat mannen zo ongelooflijk kieskeurig zijn als het daar om gaat? De reden is simpeler dan je zou denken: het komt doordat boxershorts de hele dag direct op de huid worden gedragen en daarom voldoende comfort moeten bieden.

Mellowood®: dé stof voor heren boxershorts

Op dit moment heet de mooiste stof voor heren boxershorts: Mellowood®. Onvergelijkbaar premium en maximaal duurzaam. Mellowood® is namelijk meer dan alleen zijdezacht, maximaal ventilerend, hypoallergeen en perfect vochtregulerend. Het krimpt en pilt nauwelijks, is maximaal kleurvast en is ongelofelijk duurzaam. Met kleuren uit de natuur

Heren boxershorts met het beste comfort

De stof Mellowood® is niet enige wat Undiemeister boxershorts zo bijzonder maakt. De pasvorm is namelijk onvergelijkbaar luxe en comfortabel. Want als de boxershorts niet goed passen, is het snel met ze gedaan. Daarom is dit ongekend belangrijke ondergoed door Undiemeister vanaf de grond af opnieuw ontworpen. Waar het beter kon is dat gedaan, waar de boxershort al goed was is dat zo gelaten. Daarom heeft onze boxershort lange pijpen en weinig naden. Het resultaat is de allerbeste boxer die je maar kan denken. De mooiste stof, de beste pasvorm en een geweldig luxe afwerking. Boxers voor heren zoals je die het allerliefste ziet.

En bovendien; boxershorts die maximaal duurzaam zijn geproduceerd, van de meest duurzame grondstoffen. Want heren-boxers zijn dan wel ontzettend belangrijk, maar dan wel graag op een maximaal leefbare planeet.

Bekijk onze kleuren uit de natuur:

Het assortiment van Undiemeister

De stof Mellowood® is niet alleen geschikt voor ondergoed maar ook voor T-shirts. Undiemeister heeft ondershirts ontwikkeld van Mellowood® zodat jij ook kunt genieten van het ultieme draagcomfort van deze stof. Benieuwd naar onze Undiemeister T-shirts?

Undiemeister-trustpilot-score
Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de nieuwsbrief