• Nederlands
  • Engels

Ben je gek op bamboe ondergoed?​

Dan ga je uit je dak van wat wij voor je hebben.​

Wist je dat wij van Undiemeister® als eerste bamboe onderkleding naar Nederland hebben gehaald? Dat was in 2011, dus wij weten alles over bamboe, zoals bamboe onderbroeken, t-shirts en sokken. Bamboe heeft veel goede kwaliteiten, maar ook nadelen, en nogal veel. Wij hebben in de afgelopen jaren heel veel bamboe heren ondergoed verkocht, dus wij weten waarover wij praten. Maar gelukkig is er nu iets beters dan bamboe ontdekt. Eerst zullen wij de voor- en nadelen van bamboe eerst voor je op een rijtje zetten.

Undiemeister® Boxershort

Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

V-hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

V-hals Chalk White (wit)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Chalk White (wit)

Undiemeister® Boxershort

Reef Clay (rood)

Undiemeister® Boxershort

Misty Forest (groen)

Undiemeister® Boxershort

Lava Rock (grijs)

Undiemeister® Boxershort

Storm Cloud (blauw)

De voor- en nadelen van bamboe textiel.

Bamboe textiel heeft veel positieve eigenschappen. De stof is zacht, ventileert goed en is hypoallergeen. Maar helaas komen die voordelen bij een bamboe boxershort ook met nadelen. Bamboe heeft namelijk de neiging om te gaan pillen, je weet wel, die kleine stofbolletjes op je bamboe t-shirt. Daarnaast is bamboe heren ondergoed niet erg kleurvast. Dat betekent dat je al snel een wat vale kleur hebt als je jouw bamboe onderbroeken een paar keer hebt gewassen. Niet ideaal dus. En daarnaast krimpt ondergoed van bamboe sterker dan bijvoorbeeld katoen. Maar er is meer.

Bamboe ondergoed wordt niet duurzaam geproduceerd.

Talloze modellen en merken heren onderkleding hebben wij met elkaar vergeleken. Wat vonden we goed, wat kon beter? Alle details hebben we bestudeerd, hier volgen een paar voorbeelden om tot de beste boxershorts te komen. Bijvoorbeeld de naden op de billen. Die kunnen nogal eens irritant zijn als je die voelt, en al helemaal als je het grootste deel van de dag achter je bureau zit. Daarom zijn de boxershorts van Undiemeister® aan de achterzijde naadloos. Een ander detail is de binnenzijde van de broekband. De binnenzijde? Ja, want de broekband zorgt er voor dat je boxershort goed blijft zitten. Dus die is iets strakker. Daarom hebben wij, om tot de beste boxershorts te komen, de binnenzijde afgewerkt met “gebrusht” materiaal. Superzacht, de hele dag door. Dus ga je een boxershort kopen, let daar dan ook op.

Mellowood® heeft alle voordelen van bamboe, en meer.

Mellowood® is een stof die niet alleen zijde zacht is, uitstekend ventileert en snel vocht opneemt en afvoert, het is ook hypoallergeen, krimpt nauwelijks en pilt niet. En Mellowood® is kleurvast, dus de mooie kleuren van Undiemeisters® ondergoed blijven mooi. Daarnaast wordt Mellowood® duurzaam geproduceerd, met als voornaamste grondstof Tencel™. Daarbij worden alle verwerkingsstoffen gerecycled, en is de CO2 productie minimaal. Bamboe heren kleding heeft nu dus een beter alternatief. Met het ondergoed van Undiemeister® heb je betere onderbroeken dan bamboe onderbroeken, kortom beter ondergoed dan bamboe.

Ben je gek op bamboe ondergoed? Dan is Mellowood® zeker iets voor jou!

Heer Smit
Lees verder
Heerlijk zittende boxershort en T-shirts, duidelijk nog een stuk beter dan de bamboe kleding
Jasper
Terug naar de natuur zonder achteruit te gaan
Lees verder
Met hun eigen Mellowood-stof keert Undiemeister terug naar de natuur zonder in ontwikkeling achteruit te gaan. Sterker nog, dit ondergoed is een welkome sprong voorwaarts.
Dhr. Moerman, Kim
Lees verder
Prima levering en prima producten!
Kuipers
Een fijne ontdekking.
Lees verder
De administratie en logistiek zijn bij Undiemeister in goede handen. Maar wat belangrijker is, is de pasvorm en het materiaal van het ondergoed. Ik was verwend met bamboe ondergoed (Bamigo en Bamboo Basic) maar de stof die Undimeister gebruikt draagt nog veel fijner en ziet er dan ook nog erg goed uit. Ik ben er blij mee.
Uylenbroek, W.J.
Kwaliteit!
Lees verder
Zacht, goed passend, stijlvol, mooie kleuren. Kwaliteit voor betaalbare prijs. Mooie kennismakingsaanbieding.
Frank Helderman
Lees verder
De mix van katoen en Tencel is perfect. Het is veel zachter dan alleen katoen en toch sterk. Ook is het beter voor het milieu dan puur katoen.
Peter Wieringa
Lees verder
Geweldig ondergoed. Satijnzacht, blijft goed in model en mooie kleuren. Een goed vervolg op het Bamigo ondergoed.
Previous
Next

© 2020 Undiemeister® | Powered by E-Expansion | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden