• Nederlands
    • Engels
    • Duits

Undiemeister® heeft een vraagje voor jou, namelijk: mag iedereen jouw T-shirt zien? Huh? Wat is dat nou weer voor een rare vraag. Hoe bedoel je, Undiemeister®? Ja, wellicht een rare vraag, zo op het eerste gezicht. Maar zo vreemd is dat niet, als je kijkt naar het doel van de Undiemeister® T-shirts. Wij hebben een onzichtbaar T-shirt ontwikkeld voor onder je overhemd! Een ‘invisible shirt’ gemaakt van 100% Mellowood®.

De steeds diepere V-hals T-shirts

De behoefte aan een onzichtbaar T-shirt, een invisible T-shirt, is geboren met de komst van de V-hals T-shirts. Maar ja, hoe diep moet die V dan. Want het kan altijd dieper. En laten we eerlijk zijn, uiteraard proberen de T-shirt leveranciers onderscheidend van elkaar te zijn. De volgende stap, het diepe V-hals T-shirt, was geboren. Nog dieper is dus nog meer knoopjes open. Voor wie dat wilt. Geen idee hoeveel knoopjes jij open wilt van jouw overhemd, maar bij een diep V-hals T-shirt kan je een tijdje doorgaan. Voor Elvis zou een diepe V ongetwijfeld favoriet zijn.

Een T-shirt onder een shirt

Omdat onze T-shirts onder bijvoorbeeld een overhemd worden gedragen, zijn ze dus niet bedoelt als bovenkleding. Niet dat iedereen zich daaraan houdt, want onze T-shirts zijn zo lekker ademend en anti-transpirant, dat menig Meister de shirts als “gewoon” T-shirt draagt. Vooral in de zomer. En wij vinden dat prima uiteraard, want de shirts mogen er zijn, ook als je die niet draagt als ondershirt. Maar dat is niet helemaal wat we bedoelen met de vraag naar een onzichtbaar T-shirt, dus of iedereen jouw T-shirt mag zien. Wat wij bedoelen is of, als jij jouw Undiemeister® T-shirt als ondershirt draagt, dus onder bovenkleding, of je dán nog het T-shirt zou mogen zien.

Wel of geen invisible T-shirts, smaken verschillen

Wat is erop tegen als jouw T-shirt gezien wordt onder een overhemd? Is dat erg? Misschien weet je het niet meer, maar nog niet zo lang geleden was het juist de bedoeling dat jouw T-shirt onder jouw overhemd werd gezien. Denk aan de nauwsluitende ronde kraag, die goed te zien is bij een open boord bij een overhemd. Die móest je juist zien. Kijk mij eens een mooi, strak T-shirt hebben! Ja, ja, kost wat maar dan heb je ook wat. En eerlijk is eerlijk, wij vinden dat nog steeds mooi staan, bij sommigen.

En zijn wij er dan met de onzichtbare T-shirts? Nee, daar kwam de wijde ronde hals

Uiteraard niet. Want nu de V-hals en vooral de diepte daarvan wel zo’n beetje was uitgemolken, werd de blik gericht op de T-shirts met ronde hals. Zou met de ronde hals nog wat te doen zijn? Uiteraard. Nu is een ronde hals zoals je weet wel een beetje anders dan een V-hals, maar ook die kan natuurlijk wijder. Dus de wijde ronde hals deed z’n intrede, met een boord die minder strak om je nek zit. Lang verhaal kort (en dit is al best wel lang): voor ieder wat wils.

De ronde hals van Undiemeister®

Een te strakke ronde hals is niet meer echt van deze tijd, maar om dan maar met T-shirts te komen met een mega wijde ronde hals, dat vonden wij net weer een stap te ver. Op één of andere manier vinden wij dat niet passen bij een ondershirt, maar misschien veranderen wij daar nog wel een keer in. Undiemeister® heeft dus gekozen voor een niet te wijde, niet te strakke ronde hals voor de T-shirts. Precies goed inderdaad!

Ga jij voor ‘invisible’? Bekijk meteen alle Undiemeister shirts met een diepe V.

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!