Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Tsja, als alle mogelijkheden van de halsen zijn gebruikt om tot een onzichtbaar T-shirt te komen, wat kan dan nog verder worden bedacht om een onzichtbaar T-shirt te maken? Inderdaad, de kleur. De gedachte daarachter is dat als je het T-shirt nou dezelfde kleur geeft als de huid, dat je het T-shirt dan niet ziet. Een huidskleur T-shirt dus. Ja, ja, je moet er maar op komen. En eerlijk is eerlijk, het lijkt inderdaad te helpen, zo’n Khaki T-shirt. Want als je geen T-shirt aan hebt dan kan je ook geen T-shirt zien. Nogal logisch. En welke kleur heb je dan onder je overhemd? Jouw eigen kleur, huidskleur. Het huidskleur T-shirt was geboren.

Welke kleur is eigenlijk huidskleur?

Heeft iedereen dezelfde huidskleur? De vraag stellen is de vraag beantwoorden. Nee dus. Er zijn tientallen huidskleuren. En er zijn tegelijk zoveel verschillende kleuren T-shirts te koop, dat iedereen wel zijn of haar huidskleur kan uitkiezen. De term “huidskleur T-shirt” klopt dus niet als je het vervolgens over 1 kleur hebt. Alsof die kleur dan de dominante, alles bepalende kleur zou zijn. Dat klinkt op z’n minst niet inclusief, iets dat Undiemeister® wel wil zijn. Waar het omgaat is om een kleur te vinden die niet doorschijnt, dus door een overhend heen. Ja uiteraard, dat hangt nogal af van het overhemd: welke kleur is dat overhemd en hoe dik, in verband met de eventuele doorschijnendheid. 

Undiemeister® lekker eigenwijs. Khaki T-shirt? Huidskleur T-shirt? Desert Sand!

Je kent misschien onze filosofie achter de keuze van de kleuren voor de T-shirts en de boxershorts. Alle kleuren zijn gekozen op basis van de natuur. Dus de uitdaging was hoe wij, vanuit natuurlijke tinten, een huidskleur T-shirt zo dicht mogelijk konden benaderen. En dat is geen sinecure mag je wel weten. Want de natuur heeft nogal wat kleuren te bieden en uiteraard wilden wij uit de vele keuzes de mooiste vinden.

De woestijnen als inspiratiebron voor het Khaki T-shirt

Onze designafdeling kwam voor de inspiratie voor een khaki T-shirt kleur uiteindelijk uit bij de vele tinten die je kan terugvinden in woestijnen. Wellicht denk je dat woestijnen een, euh, zandkleur hebben? Of donkerrood, zoals je ook weleens op natuurfoto’s ziet? Ja en nee. Denk maar eens aan de kleur wit van sneeuw. Voor de meeste mensen is sneeuw gewoon wit, niets bijzonders aan. Ja, mooi, zeker als het Kerst is, maar wit is wit. Maar als je aan een bewoner van de Noordpool vraagt welke kleur sneeuw heeft, dan kan die jou meer dan 1.000 tinten vertellen. Wauw, 1.000! En zo is het ook zo voor de woestijn.

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!