Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Lang zwart shirt

Wij beschrijven op deze site, de webwinkel van Undiemeister®, uitgebreid de verschillen tussen T-shirts. En vaak, ook nu weer, vertellen wij dat een simpel artikel als een T-shirt helemaal niet zo simpel is. Eén van de verschillen is de kleur die het meest wordt gekozen voor een shirt, een ander verschil is de lengte van een shirt. De combinatie kleur en lengte bepaalt in belangrijke mate de keuze. Wij zien dat een lang zwart shirt steeds populairder wordt en vroegen ons af waarom dat zo is.

Een lang zwart shirt is multifunctioneler dan een wit shirt, kort of lang

Met een lang zwart shirt kan je meerdere kanten op. Je kan het lange zwarte shirt gebruiken als ondershirt, omdat het voordeel van de lengte is dat het shirt niet zo snel uit je broek zal kruipen. En een shirt dat uit je broek kruipt is vervelend. Dat moet je de hele tijd terug stoppen en daar heb je logischerwijs geen zin in. 

En als je jouw shirt vergeet om terug te stoppen, dan ziet dat er direct slordig uit. Je loopt dan “met je shirt uit je broek”, zie het al voor je? Bijvoorbeeld tijdens een receptie, keurig een jasje aangetrokken (en voor de excentriekelingen onder ons een stropdas, waar vind je die nog?), en dan met je shirt uit je broek. Zonde van de moeite.

Maar een lang zwart shirt is niet alleen handig als ondershirt. Veel van onze zwarte T-shirts worden ook als “gewoon” T-shirt gedragen. Ook in dat geval is een lang zwart shirt gewoon multifunctioneler dan een kort shirt. Ook al draag je een T-shirt niet in je broek, wij zien dat zelden, maar het zal ongetwijfeld gebeuren, het voordeel van een zwart shirt is dat je niet bij het minste geringste een blote buik ziet, of een blote rug. Nou weten wij echt wel dat niet iedereen daar mee zit, maar een lang zwart shirt staat toch iets netter.

Want niet iedereen zit te wachten op de aanblik van jouw six-pack (als het geen 1-pack is). Of een gezellige harige bilspleet, als je even voor over buigt om iets te pakken. Niet dat jij die hebt uiteraard, maar ook een niet harige bilspleet is niet voor iedereen een tractatie. En dan nog even los van de koude bries, die dan net zal opsteken. Dan had je even gewild dat je een zwart shirt had gedragen, en al helemaal een lang zwart shirt gemaakt van de uitzonderlijke kwaliteit van Mellowood®, dat als belangrijke eigenschap een isolerende werking heeft.

Dus, op zoek naar een mooi zwart shirt? Alle shirts van Undiemeister® beschikken over extra lengte en zijn dus per definitie lang. Veel plezier met winkelen!

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!