Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Lange boxershorts

Lange boxershorts zitten gewoon lekkerder

Boxershorts worden lange boxershorts genoemd als de pijpen langer zijn dan de standaard pijpen. Boxershorts met kortere pijpen heten echter niet korte boxershorts. Die noemen we ook geen “shorts”, hoewel dat logisch zou zijn, maar trunks. Lange boxershorts zijn populair in Nederland, maar in Frankrijk zijn het juist weer de trunks waar de mannen mee weglopen. Wij, Nederlandse mannen, vinden de boxershorts met lange pijp gewoon het lekkerst zitten. En waarom is dat eigenlijk?

Lange boxershorts voor heren

Boxershorts met lange pijpjes voor heren zijn populairder omdat over het algemeen de pijpen minder snel opkruipen. Tenminste, als de pijpen van de boxershort aan de onderkant niet te ruim zitten. En het opkruipen van de pijpen vinden heren zeer irritant. Dat is omdat de stof van boxershorts zich dan min of meer begint te verzamelen in je lies. Of het wordt een bult op je been. En dan ga je steeds maar weer die pijp naar beneden trekken, want je voelt ‘m zitten.

Een boxershort met lange pijp heeft daar minder last van, omdat de stof lager op je been zit en daarom minder snel omhoog wordt getrokken. De pijp moet dan namelijk nog over het dikkere deel van je been, je dijbeen heen. En dat gaat bij boxershorts met lange pijp gewoon minder makkelijk, omdat die aan de onderkant taps toelopen. Je been wordt na je dijbeen richting je knie gewoon smaller. Spreekt voor zich denken wij.    

Welke lengte hebben onze boxershorts?

Lange boxershorts voor heren hebben pijpen tot iets verder dan halverwege het dijbeen, dus waar je been weer wat smaller wordt. Vanaf die lengte praat je over een boxershort met lange pijp. De pijpen van lange boxershorts kunnen overigens helemaal tot op de knie komen, dat zie je vaak bij sportboxers. Dat is pas echt lang en die boxershorts zitten vaak strak om je been. Kennelijk lekker bij het sporten maar of dat nou echt comfortabel zit, om de hele dag in te lopen, dat is maar helemaal de vraag. Wij vinden dat weer te lang voor een boxershort met lange pijp. Je kan ook overdrijven.

De tijd van (echt) lang ondergoed voor heren ligt wat dat betreft alweer een tijdje achter ons. Je weet wel, die “charmante” lange witte onderbroeken tot op je enkel. Beter bekend als lang ondergoed voor heren. Wellicht lekker met de wintersport, maar niet voor dagelijks gebruik. Tenzij je een echte koukleum bent uiteraard.

Dus welkom en alvast veel draaggemak van je lange boxershorts!  

Undiemeister boxershorts zijn dus extra lang, maar wist je dit ook?

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!