• Nederlands
  • Engels

Naadloze boxershorts

Zwarte Boxershort: Mellowood Boxer Elite Volcano Ash - zijkant

Undiemeister® Boxershort

Volcano Ash (zwart)

Undiemeister-Mellowood-Reef-Clay-side-boxershort

Undiemeister® Boxershort

Reef Clay (rood)

Groene Boxershort: Mellowood Boxer Elite Misty Forest - zijkant

Undiemeister® Boxershort

Misty Forest (groen)

Grijze Boxershort: Mellowood Boxer Elite Lava Rock - zijkant

Undiemeister® Boxershort

Lava Rock (grijs)

Blauwe Boxershort: Mellowood Boxer Elite Storm Cloud - zijkant

Undiemeister® Boxershort

Storm Cloud (blauw)

Wat is een naadloze boxershort?

Een naadloze boxershort klinkt als een boxershort zonder naden inderdaad. Maar kan dat wel, bestaan naadloze heren boxershorts eigenlijk wel? Nee,  geheel naadloze boxershorts bestaan niet. Althans, niet in onze tijd. Wellicht kan jij je plaatjes herinneren van vroege Egyptenaren, die met lende doeken rondliepen, een soort voorloper van onze onderbroeken. Denken wij. Dat waren naadloze heren boxershorts, nou ja, boxershorts. Ok, met een beetje verbeelding dan. Gelukkig voor ons hebben er vanaf dat moment genoeg innovaties plaatsgevonden om comfortabele boxershorts te maken.

Het belang bij naadloze heren boxershorts

De stoffen van een boxershort wordt met naden aan elkaar vastgezet. Gestikt. Meestal bestaat een boxershort uit 7 of meer zogenaamde panden. Hoe meer panden, hoe meer naden dus. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar met meer panden is het makkelijker om een boxershort te ontwerpen en te maken. Minder naden is het moeilijkst. En hoewel een compleet naadloze boxershort niet bestaat, is het Undiemeister® gelukt om boxershorts te maken met zo weinig mogelijk naden. Maar waarom is dat eigenlijk belangrijk, naadloze heren boxershorts?

Naden kunnen irriteren

Vandaar de zoektocht van veel mannen naar een naadloos ondergoed. Maar waar het echt om gaat zijn de naden die bij veel boxershorts over de billen lopen. Dat kan heel erg vervelend zijn, vooral als je lange tijd zit, zoals op je werk. De premium boxershorts van Undiemeister® zijn van voor tot achter naadloos en verdienen daarmee wat ons betreft de titel naadloze boxershort. Uiteraard zijn er wel naden aan de voorkant, alleen al omdat bij de Undiemeister® boxershorts extra ruimte is gemaakt bij het kruis, zodat alles lekker zit, als je begrijpt wat wij bedoelen. Dus ook al bestaan naadloze heren boxershorts niet, de boxershorts van Undiemeister® komen het dichtst in de buurt. Bekijk snel onze boxershorts en ervaar het gevoel van een naadloze en comfortabele boxershort.