• Nederlands
  • Engels

Ondergoed Heren

Undiemeister® Boxershort

Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

V-hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

V-hals Chalk White (wit)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Chalk White (wit)

Undiemeister® Boxershort

Reef Clay (rood)

Undiemeister® Boxershort

Misty Forest (groen)

Undiemeister® Boxershort

Lava Rock (grijs)

Undiemeister® Boxershort

Storm Cloud (blauw)

Heren ondergoed, of mannen ondergoed zo je wilt, komt in allerlei soorten en maten. En kleuren. Lange mouwen, korte mouwen, geen mouwen, slips, korte pijpen, lange pijpen, je kan het zo gek niet bedenken of het is te koop. Ondergoed mannen! Dus opgelet, want waar moet je bij mannen ondergoed nou op letten?

Als heren ondergoed kopen gaan ze direct naar de afdeling heren ondergoed. Ze maken zich over het algemeen niet druk over de andere artikelen die te koop zijn, nee, recht op het doel af. Logisch zou je zeggen, maar is dat wel zo? Is het niet veel slimmer om eerst van te voren na te denken waar jouw mannen ondergoed aan moet voldoen? Want als je dan toch direct het juiste mannen ondergoed wilt vinden, dan gaat dat nog sneller als je precies weet wat je wilt hebben. En dan hebben we het niet alleen over kleuren of maten. Dat begint bij de stof. Die stof moet perfect aanvoelen en het liefst de contouren van jouw lichaam volgen. Want niemand is gelijk gebouwd, en dat geldt zeker voor mannen. Dus denk aan je onderbroek man! En je ondershirt natuurlijk.

Verder is het slim, als heren ondergoed kopen, om te kijken naar de kwaliteit van de afwerking. Naast de stof, bij ons is dat het premium Mellowood®, geldt bij mannen ondergoed de afwerking. Is die niet alleen voldoende mooi, maar ook stevig genoeg? Kan de afwerking de stress en de druk wel aan? Je weet wel wat we bedoelen, zoals voor de mannen onderbroek. En neem dat nou maar aan van de onderbroek man. Ja, die bestaat. Een tester die tot het uiterste gaat bij ondergoed mannen! Wij hebben ons ondergoed uiteraard ook getest en laten testen. Want premium mannen ondergoed moet goed zitten en blijven. Er valt nog veel meer te zeggen als heren ondergoed kopen, maar dit zijn wel de belangrijkste tips. En nog beter, als je toch op zoek gaat naar heren ondergoed, waarom dan niet snel via het internet? Bij Undiemeister, met de fantastische Mellowood® stof, zit je gegarandeerd goed.

Heer Smit
Lees verder
Heerlijk zittende boxershort en T-shirts, duidelijk nog een stuk beter dan de bamboe kleding
Jasper
Terug naar de natuur zonder achteruit te gaan
Lees verder
Met hun eigen Mellowood-stof keert Undiemeister terug naar de natuur zonder in ontwikkeling achteruit te gaan. Sterker nog, dit ondergoed is een welkome sprong voorwaarts.
Dhr. Moerman, Kim
Lees verder
Prima levering en prima producten!
Kuipers
Een fijne ontdekking.
Lees verder
De administratie en logistiek zijn bij Undiemeister in goede handen. Maar wat belangrijker is, is de pasvorm en het materiaal van het ondergoed. Ik was verwend met bamboe ondergoed (Bamigo en Bamboo Basic) maar de stof die Undimeister gebruikt draagt nog veel fijner en ziet er dan ook nog erg goed uit. Ik ben er blij mee.
Uylenbroek, W.J.
Kwaliteit!
Lees verder
Zacht, goed passend, stijlvol, mooie kleuren. Kwaliteit voor betaalbare prijs. Mooie kennismakingsaanbieding.
Frank Helderman
Lees verder
De mix van katoen en Tencel is perfect. Het is veel zachter dan alleen katoen en toch sterk. Ook is het beter voor het milieu dan puur katoen.
Peter Wieringa
Lees verder
Geweldig ondergoed. Satijnzacht, blijft goed in model en mooie kleuren. Een goed vervolg op het Bamigo ondergoed.
Previous
Next

© 2020 Undiemeister® | Powered by E-Expansion | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden