Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Welk model T-shirt heeft jouw voorkeur?

Iedereen heeft een andere voorkeur als het gaat om het model van het T-shirt. De één wil een strak shirt, de ander juist een los zittend, ruim T-shirt. Het Amerikaanse model zeg maar. Maar over het algemeen winnen strakke t-shirts terrein, in het jargon beter bekend als slim fit t-shirts. Waarom is dat en heeft dat voordelen?

Een slim shirt volgt de contouren van je lichaam

Slim fit shirts zijn strakke t-shirts die de contouren van je lichaam volgen. Dat kan alleen als in het slim shirt voldoende rek zit. Die rek heeft vooral te maken met twee elementen: is de stof uit zichzelf al rekbaar en is een klein percentage elastaan aan de stof toegevoegd? Daarnaast is het belangrijk dat een slim shirt gemaakt is van zachte stof, want door de rek zit de stof strak op je lichaam, en dan wil je echt dat het shirt zacht is, geloof ons.

Het slim fit t-shirt van Undiemeister®

Alle shirts van Undiemeister® zijn slim fit t-shirts heren, gemaakt van de o zo lekker zijdezachte stof Mellowood®. Onze shirts volgen perfect de lijnen van jouw lichaam, zonder dat je een te strak shirt aan hebt, met een knellend gevoel. Dat komt omdat Mellowood® uit zichzelf al flexibel is en een goede rek bezit. Daarnaast is een beetje elastaan toegevoegd, zodat onze slim fit t-shirts optimaal flexibel zijn. En toch stevig, omdat tevens katoen (biologisch) is toegevoegd. Want bij een strak shirt is ook de stevigheid van groot belang, anders heb je er uiteindelijk niet zoveel aan.

Voor een strak shirt ben je bij Undiemeister aan het juiste adres

Strakke t-shirts koop je dus bij Undiemeister®, gemaakt van de unieke Mellowood® stof, die exclusief bij ons verkrijgbaar is. En wil je een ruim vallend t-shirt? Dan zijn er andere alternatieven, helaas niet gemaakt van het unieke Mellowood®.

Veel plezier van jullie slim fit T shirt, heren!

Het assortiment van Undiemeister

De stof Mellowood® is niet alleen geschikt voor T-shirts maar ook voor ondergoed. Undiemeister heeft boxershorts ontwikkeld van Mellowood® zodat jij ook kunt genieten van het ultieme draagcomfort van deze stof. Benieuwd naar onze Undiemeister boxershorts?

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!