Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Ondergoed heren

Heren underwear

Mannen ondergoed, of mens underwear, zoals wel meer woorden in onze taal langzaamaan verengelsen (ondergoed of underwear, what’s in a name?). En wat kies je? Wat vind je belangrijk bij underwear (laten we het Engels maar aannemen, wij komen er ook niet meer onderuit). Wij gaan zelf nog een stapje verder omdat we naast mens underwear ook mens t-shirts aanbieden en daarmee bieden wij een complete mens basic lijn aan.

Ga je bij mens underwear voor kwaliteit of juist prijs? Wil je er lang mee doen, of ben je iemand die het na een paar keer dragen alweer weggooit. Want dat maakt nogal wat uit. Wij zijn bij Undiemeister®, en je mag ons best een premium underwear store noemen, van mening dat je voor de beste kwaliteit moet gaan. Dus niet voor “weggooiertjes”. Waarom niet? Dat is misschien goedkoop, maar dat lijkt maar zo. Tel maar eens op wat je in een jaar daaraan uitgeeft, dan kom je nog bedrogen uit. Premium underwear, zoals Undiemeister® dat verkoopt, gaat veel langer mee. En dat niet alleen, onze kwaliteit is vele malen beter.

De exclusieve Mellowood® stof, onze afwerking en onze maatvoering maakt Undiemeister® echt de Meister van mens basics. Zijde zacht, maximaal ventilerend, temperatuur regulerend (warmer als het kouder is en koeler als het warmer is), perfect vocht absorberend, dat is wat je wilt (en verwacht) van je mens basics. Je betaalt in eerste instantie wat meer, maar dan heb je ook wat. En uiteindelijk ben je minder geld kwijt. En misschien nog belangrijker: onze basics draagt gewoon vele malen beter, lekkerder, comfortabeler.

Van een underwear store mag je verwachten dat ze weten waar ze het over hebben. En dat weten wij, want wij zitten al vele jaren in deze business. Mens basics zoals je dat nergens anders kunt krijgen. Behalve bij ons natuurlijk. En over natuurlijk gesproken, maximaal duurzaam gemaakt. En omdat onze basics geen weggooiertjes zijn, is dat op die manier ook nog eens vele malen duurzamer. Alvast heel veel draag plezier met ons mens underwear!

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!