Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Undiemeister sokken

Sokken zijn er in alle soorten en maten

Er zijn sokken, sokken en nog eens sokken. Er is misschien geen “kledingstuk” waarin je zo ontzettend veel variëteiten kan vinden. Zo’n beetje alle kleuren, alle ontwerpjes, figuurtjes, streepjes, rondjes, ruitjes, je kent het wel. Maar daar houdt het niet op. Korte sokken, lange sokken, sok kousen, kousen, sneakersokken, sportsokken, wandelsokken, dikke sokken, dunne sokken, sportieve sokken, geklede sokken, hippe sokken, klassieke sokken, etc. etc.

Undiemeister sokken

Dus tsja, dan komt Undiemeister® ook nog eens met sokken. Dat betekent keuzes maken. Want “Ich bin Undiemeister®” moet natuurlijk ook duidelijk te herkennen zijn bij de Undiemeister® sokken. Dus wat gingen we doen? Laten we bij de kleuren beginnen. Wel of geen figuurtjes? Geen, daar waren we snel uit. Net als bij de T-shirts en de boxershorts wilden we dat de sokken rust uitstralen en herkenbaar zijn als Undiemeister® sokken.

Egale kleuren

Daarom hebben wij ook bij Undiemeister® sokken gekozen voor egale kleuren. Geen drukke dingetjes, geen rare figuurtjes. Gewoon 1 kleur, die net als bij de boxershorts doorloopt in de boord van de sok. Wel herkenbaar als Undiemeister® sokken. Dus net als bij de T-shirts en de boxershorts ons subtiele logo in de kenmerkende rood-oranje kleur. Klein, maar fijn. Boven in de sok, direct onder de boord. Onzichtbaar onder een lange broek, maar wel zó slim op de sok gezet dat het logo aan de buitenkant zit.

Sokken kwijt na de was?

Het leuke van het logo is ook dat je, omdat het logo aan de buitenkant zit, direct weet welke sok links en welke Undiemeister® sok rechts is. Bovendien zijn de Undiemeister® sokken snel weer bij elkaar te vinden in de wasmand, tussen alle anonieme sokken. Want we weten allemaal dat het soms een zoektocht is om je favoriete sokken weer bij elkaar te vinden. Bij de Undiemeister® sokken is dat verleden tijd!

Logo niet te zien

Overigens, nog even over het logo op de Undiemeister® sokken. Omdat het logo aan de buitenkant is geplaatst, is het niet te zien als je zit zoals veel mannen zitten: enkel van het rechter- of het linkerbeen op de knie van het andere been. Broek schuift dan omhoog, maar het logo is niet te zien. Want dat zit aan de buitenkant! Ja inderdaad, daar hebben wij over nagedacht.

Verder is over de teen een mooie dunne streep getrokken, in de kenmerkende Undiemeister® kleur. Nog een subtiele verwijzing naar Undiemeister® sokken!

Heel veel loopplezier!

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!