Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Witte ondershirts

De meeste ondershirts zijn wit, maar er zijn alternatieven.

Witte ondershirts zie je het vaakst. Misschien is dat logisch, omdat een wit ondershirt minder snel zichtbaar is onder een overhemd. Want dat is de functie van een wit ondershirt: onder een shirt dragen, een warm gevoel geven, maar niet te warm, ventilerend zodat je iedere dag lekker fris ruikt en snel opnemen en afvoeren van vocht, vooral transpiratie.

Witte ondershirts? De zwarte variant is in opkomst.

Een zwart ondershirt is een goed alternatief voor een wit ondershirt en wordt door steeds meer mannen vaker gedragen. Gek eigenlijk, want een zwart t-shirt zou je beter onder een overhemd moeten kunnen zien dan witte. Kennelijk maakt dat steeds meer mannen minder uit. En waarschijnlijk wordt een zwart ondershirt niet alleen als ondershirt gedragen, maar ook bijvoorbeeld bij het sporten. Of om in te slapen, dus eigenlijk niet als ondershirt. Maakt het wat uit waar jij jouw ondershirt voor gebruikt, of dat nou witte ondershirts zijn of zwarte ondershirts? Nee, natuurlijk niet. Doe vooral wat jij het lekkerst vindt, lekker slapen in een ondershirt gemaakt van Mellowood®, daar is zeker wat voor te zeggen.

De witte ondershirts van Undiemeister®

Bij Undiemeister® koop je het beste witte ondershirt, en ook de beste zwarte ondershirts. Met ronde, lager uitgesneden kraag, of met een V-hals. Altijd slim fit, die de natuurlijke contouren van je lichaam volgt. Wij hebben voor alle mannen die op zoek zijn naar ondershirts de mooiste collectie. En, niet vergeten, exclusief bij Undiemeister® zijn zowel de witte ondershirts als de zwarte, gemaakt van het premium Mellowood®.

Witte ondershirts met Meisterstaffel

Wist je al dat onze witte ondershirts verkrijgbaar zijn met onze Meisterstaffel. Hoe werkt dit vraag je jezelf af? Heel simpel, hoe meer producten je koopt hoe hoger je voordeel oploopt. Per bestelling kan je voordeel zelfs oplopen tot wel 40%. Hier lees je meer over de Meisterstaffel en de werking ervan.

Bekijk onze shirts:

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!