• Nederlands
  • Engels

Witte t-shirts voor heren

Undiemeister® T-shirt

V-hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Volcano Ash (zwart)

Undiemeister® T-shirt

V-hals Chalk White (wit)

Undiemeister® T-shirt

Ronde hals Chalk White (wit)

Witte t-shirts voor heren

Wat valt er te vertellen over witte heren shirts of witte heren t-shirts? Weinig en tegelijk heel veel. Bijvoorbeeld dat witte t-shirts voor heren een standaard keuze zijn. De meeste heren zijn conservatief in de keuze van hun shirts (en sowieso bij veel zaken die met kleding te maken hebben, laat staan met mode).

Een standaard keuze dus, die witte t-shirts voor heren. Wit staat immers overal goed bij. Nou ja goed, een wit heren t-shirt is een veilige keuze, waarmee je eigenlijk nooit de fout in gaat. Niet echt een gedurfde keuze, er zijn wat dat betreft duizend en één t-shirts die alles behalve witte heren t-shirts zijn. Maar goed, waarom zou je t-shirts in alle kleuren van de regenboog willen hebben. Als jij je shirt vooral gebruikt als ondershirt, dat niemand en dan ook echt niemand overdag ziet? In feite draag jij dat shirt ook niet voor anderen, maar puur voor jezelf. En als dat dan witte heren t-shirts zijn dan is dat prima. Zolang de witte t-shirts voor heren maar functioneel zijn, dus doen wat ze doen. En wat is dat?

De kleur maakt niet uit, een wit shirt is voor heren prima, als het maar werkt

Een wit heren t-shirt dus, dat doet waar het voor bedoeld is. In de eerste plaatst komt dat het shirt lekker zacht moet zitten, de kleur maakt daarbij uiteraard geen verschil. Daarnaast is het lekker als je shirt goed ventileert, zodat je lang een fris gevoel blijft houden. Vochtopname en een snelle afvoer van vocht, ook zo’n eigenschap waarbij kleur geen verschil maakt. Dat doen witte heren shirts net zo goed als welke andere kleur dan ook. Tenminste, als ze van de juiste stof zijn genaakt, dus niet bijvoorbeeld van katoen. Wij hebben als stof gekozen voor Mellowood®, met sublieme kwaliteiten. Heerlijk zacht, perfecte ventilatie, snelle vocht opname en afvoer (transpiratie) en bovendien hypoallergeen. Witte t-shirts of welke kleur dan ook, Mellowood® werkt altijd en altijd goed.

Dus witte t-shirts voor heren die zijn gemaakt van Mellowood® zijn de perfecte keuze voor mannen die willen dat een shirt doet wat het met doen, zonder in allerlei fancy kleuren rond te lopen. En die fancy kleuren ook helemaal niet willen, want het shirt wordt doorgaans als ondershirt gedragen en dan is een wit heren t-shirt helemaal prima.

Undiemeister® biedt de heren t-shirts in wit en zwart. Ja, ook zwart, omdat zwart ook een lekker neutrale kleur is die gewoon goed staat onder bepaalde kleuren overhemden (witte heren shirts bijvoorbeeld niet, want dan schijnt een zwart t-shirt teveel door) en ook onder een trui.

Voor al je witte heren t-shirts zit je bij Undiemeister® goed!

Heer Smit
Lees verder
Heerlijk zittende boxershort en T-shirts, duidelijk nog een stuk beter dan de bamboe kleding
Jasper
Terug naar de natuur zonder achteruit te gaan
Lees verder
Met hun eigen Mellowood-stof keert Undiemeister terug naar de natuur zonder in ontwikkeling achteruit te gaan. Sterker nog, dit ondergoed is een welkome sprong voorwaarts.
Dhr. Moerman, Kim
Lees verder
Prima levering en prima producten!
Kuipers
Een fijne ontdekking.
Lees verder
De administratie en logistiek zijn bij Undiemeister in goede handen. Maar wat belangrijker is, is de pasvorm en het materiaal van het ondergoed. Ik was verwend met bamboe ondergoed (Bamigo en Bamboo Basic) maar de stof die Undimeister gebruikt draagt nog veel fijner en ziet er dan ook nog erg goed uit. Ik ben er blij mee.
Uylenbroek, W.J.
Kwaliteit!
Lees verder
Zacht, goed passend, stijlvol, mooie kleuren. Kwaliteit voor betaalbare prijs. Mooie kennismakingsaanbieding.
Frank Helderman
Lees verder
De mix van katoen en Tencel is perfect. Het is veel zachter dan alleen katoen en toch sterk. Ook is het beter voor het milieu dan puur katoen.
Peter Wieringa
Lees verder
Geweldig ondergoed. Satijnzacht, blijft goed in model en mooie kleuren. Een goed vervolg op het Bamigo ondergoed.
Previous
Next

© 2020 Undiemeister® | Powered by E-Expansion | Premium Mellowood® underwear | Privacybeleid | Algemene voorwaarden