Gratis verzending vanaf 35,- Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel Unieke Mellowood® stof Ongekend premium, maximaal duurzaam Bekend van TV

Undiemeister-mellowood-fabric-patented

Patent op Mellowood®

Prachtig nieuws voor Undiemeister®. Het octrooibureau (Octrooicentrum Nederland) heeft onze internationale patentaanvraag op Mellowood® ontvangen, Patent Pending! Mellowood® is een prachtige stof met een unieke samenstelling die na maandenlang hard werken en testen is ontstaan. In April 2021 verwachten wij het patent op Mellowood® definitief te ontvangen, de Octrooigemachtigde is positief! Dat is natuurlijk de mooiste waardering die we kunnen krijgen.

Een duurzame premium stof

Het doel met Mellowood® was om een stof te ontwikkelen die zowel zeer duurzaam is als ongekend premium. En dat is lastig, want vooral de duurzame kant van stoffen is erg moeilijk om voor elkaar te krijgen. Verreweg de meeste stoffen zijn zeer vervuilend, dus die vielen allemaal af om tot een unieke combinatie te komen.

Maar geen steen is ongemoeid gelaten en de zoektocht naar de beste componenten voor een unieke stof bestreek uiteindelijk de hele wereld. Om tenslotte terug te komen waar de zoektocht was gestart: Europa! Dichtbij huis bleek de meest geavanceerde en duurzame productie te zijn van vezels, uit duurzaam beheerde grondstoffen.

Ontwikkeld in Oostenrijk

En wel in Oostenrijk, waar de firma Lenzing™ al vele tientallen jaren alles op alles zet om premium en optimaal duurzame stoffen te produceren. Nooit aan gedacht en uiteraard direct aan de slag gegaan. Na vele keren te hebben geprobeerd om de meest optimale gewichtsverhouding en dichtheid te vinden, was daar uiteindelijk… Mellowood®! En nu dus patent, hoe mooi is dat?

Undiemeister® heeft op dit moment de volledige exclusiviteit

Het merk Undiemeister® is op dit moment nog het enige merk dat gebruik maakt van onze mooie stof Mellowood®. Uiteindelijk hebben wij natuurlijk als doel om de wereld verder te verduurzamen en staan wij er dus voor open om met andere merken/bedrijven aan tafel te gaan om de mogelijkheden tot een samenwerking te bespreken.

Het assortiment van Undiemeister®

Undiemeister richt zich tot nu toe uitsluitend op onderkleding en is druk bezig met het uitbreiden van het assortiment. We zijn gestart met enkel ronde hals T-shirts en 4 kleuren boxershorts. Inmiddels bestaat ons assortiment uit meerdere kleuren boxershorts en T-shirts en hebben we de V-hals en diepe V-hals T-shirts al toegevoegd. Benieuwd naar wat er nog meer komen gaat? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Bart
Ondergoed 3.0!
Lees verder
Ultra zacht en comfortabel ondergoed. En nog verantwoord geproduceerd ook. Top!
Ad
Undiemeister verslaat het bamboe
Lees verder
Je vergeet ze bijna uit te doen om te wassen zo comfortabel zitten ze chapeau
M van Geet
Blij met Undiemeister!
Lees verder
Goede informatie. Snelle service en accurate levering. De onderkleding zit en voelt perfect. Ik ben er blij mee.
Paul van weerdenburg
Duur maar goed
Lees verder
Prima kwaliteit
Wel prijzig maar als er wat fout gaat wordt het coulant opgelost
Beste shirts
Heb van alles geprobeerd
J.T.J. Bartels
Mooie boxershorts
Lees verder
Mooie boxershorts. Goede kwaliteit. Prima pasvorm. Levering volgens afspraak. Zeer tevreden.
Paul de Kleijn
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister
Lees verder
Ik heb tot nu goede ervaringe met undiemeister. Nadat ik de verkeerde maat had besteld, heb ik de artikelen teruggestuurd en binnen een week was het bedrag gecrediteerd, ook in de communicatie via de mail krijg je binnen een dag antwoord.
Janny Stappers
Prachtig materiaal
Lees verder
Prachtig materiaal, ziet er mooi en comfortabel uit. Ik draag ze niet zelf maar mijn man heeft bevestigd dat de shorts en shirts heerlijk dragen.
Goede, snelle service ook!
Previous
Next

Schrijf je in voor de Meister nieuwsbrief

Zorg dat je als eerste op de hoogte bent over de nieuwste producten en ontwikkelingen binnen Undiemeister!