Undiemeister® finish af høj kvalitet

Undiemeister® finish af høj kvalitet

Hvad kendetegner undertøj af udsøgt kvalitet? Det involverer to elementer: produktets stof og kvalitet.

Undiemeister®️ bruger Mellowood®️ stof, der er kendetegnet ved ultimativ blødhed, næsten ingen krympning, farvefasthed, ventilation og friskhed, antibakterielle egenskaber, er svedhæmmende, har hurtig fugtoptagelse, temperaturregulering og fnulrer praktisk talt ikke. Og det er desuden produceret med maksimal bæredygtighed.

Det unikke Mellowood®️-stof fortjener naturligvis den allerbedste finish. Vi vil gerne vise, hvordan Undiemeister®️ har tacklet dette på nogle få områder. Først og fremmest er der få syede sømme, så boksershortsene er mere robuste. De er også langt mere behageligt at have på. Boksershortsene er endda helt sømløs bagpå. De sømme, der er til stede, er alle dobbeltsyede. Vi gjorde indersiden af linningen ekstra blød med et frotté-lignende "blødt børstet" stof. Under skridtet mellem benene har vi tilføjet en ekstra del til ekstra plads. Det er den "separate skridtdel", der absorberer mest spænding under slid. Og stoffet ved skridtets del på boxershortsene har et dobbelt lag for mere komfort. Den såkaldte “pose med dobbelt lag”.

Vores T-shirts har også en førsteklasses finish. For eksempel dobbelt søm overalt for ekstra styrke. Skuldersømmen er placeret 1 centimeter fremad for ekstra komfort. Der er ingen etiket i nakken, men et behageligt print. Sømmen forneden er placeret højere for et mere luksuriøst udseende. Undiemeister®️-logoet sidder også på undersiden i et smukt blødt vævet stof. T-shirtsene har perfekt elasticitet og passer til dig, som var det ekstra hud.

Nyd vores produkters komfort!