Black Friday
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Undiemeister® Black Friday; Goed voor jou en goed voor een ander

Bij Undiemeister® pakken wij Black Friday dit jaar anders aan, dan wat je van de meeste merken gewend bent. Wij bieden niet alleen jou een scherpe korting, maar we doneren ook bij elke 6-pack bestelling één van onze Essentials aan het Leger des Heils. Zo heb jij een fijne deal te pakken, en doe je ook meteen iets goeds voor een ander. 

Jouw eigen six-pack, nu met 40% korting

Tijdens Black Friday hebben wij onze speciale six-pack aanbiedingen, want welke man wil nou geen six-pack? Ons prijswinnend ondergoed is nu beschikbaar in aantrekkelijke six-packs. Of je nou boxershorts, trunks of slips zoekt; er is altijd een six-pack voor jou. Speciaal samengesteld uit onze meest populaire kleuren, zodat je altijd kunt genieten van stijlvol, premium ondergoed.

Onze six-packs zijn beschikbaar met maar liefst 40% korting. Naast deze speciale korting, kun je ook tijdens Black Friday gewoon gebruik maken van onze Meisterstaffel korting voor onze andere Essentials. Onze stapelkorting maakt onze Essentials nog voordeliger, en hiermee kun je tot wel 30% korting ontvangen op jouw bestelling! 

Samen doneren aan het Leger des Heils

Naast het kopen van Premium Essentials, geef je met een Black Friday bestelling ook terug aan de mensen die het het hardst nodig hebben. Undiemeister® slaat namelijk de handen ineen met het Leger des Heils. Wij gaan voor iedere 6-pack bestelling tussen 15 november en 28 november een van onze Essentials doneren aan het Leger des Heils. Zo doe je niet alleen iets goeds voor jezelf, maar help je ook nog iemand in nood. 

Het Leger des Heils is een internationale organisatie die zich inzet voor humanitaire hulp en sociale dienstverlening. Ze bieden onderdak, voedsel, kleding en rehabilitatieprogramma's aan daklozen en andere mensen in nood. Daarnaast organiseren ze kerkelijke activiteiten en streven ze naar sociale rechtvaardigheid. Het Leger des Heils werkt wereldwijd om de meest kwetsbaren te ondersteunen en te helpen bij het herstel van hun leven.

Pullovers voor een scherpe prijs

In onze Black Friday korting kun je ook onze pullovers vinden. Ontdek de hoge kwaliteit van onze Italiaanse pullovers, nu voor een bijzonder zacht prijsje. Met 50% korting op de laatste maten van onze pullovers, is dit het perfecte cadeau voor de decembermaand!