Beste ondergoed
Beste ondergoed voor heren?
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel

Als wij zo bescheiden mogen zijn, waarom maakt Undiemeister® het beste ondergoed?

Inderdaad, echt bescheiden klinkt dat niet. Maar moeten we de kwaliteit van ons ondergoed dan onder stoelen of banken steken, zoals het spreekwoord luidt (als we dat zo goed zeggen)? Het is immers vanaf het begin onze ambitie geweest om de beste boxershorts en T-shirts te maken. Dat is nou precies waar het ons altijd om is gegaan.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Sorteer op
Black Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Ice Blue Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Boxershort Storm Cloud

Vanaf € 24,99

Turquoise Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Green Boxer short Detail

Vanaf € 24,99

Olive Green Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Gray Boxer short side

Vanaf € 24,99

Orange Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Rode Boxershort Reef Clay

Vanaf € 24,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Sorteer op

Onze obsessie: het beste ondergoed voor heren

Het beste ondergoed heren, daar gaat het ons dus om. Dus hebben wij ons na jaren ervaring in de ondergoed branche weer helemaal opnieuw verdiept in heren ondergoed. Wat hebben de beste boxershorts gemeenschappelijk en hoe kunnen wij die verbeteren? Dat was de vraag die maandenlang op het whiteboard van ons kantoor heeft gestaan. Iedere dag werden we daarmee geconfronteerd. Dag in dag uit, week in week uit, maand in … afijn, je snapt het al. De beste boxershorts en de beste T-shirts werden voor ons een obsessie.

De boxershort en het T-shirt vanaf de grond af weer helemaal ontworpen

Talloze modellen en merken heren ondergoed hebben wij met elkaar vergeleken. Wat vonden we goed, wat kon beter? Alle details hebben we bestudeerd. Bijvoorbeeld de naden op de billen. Die kunnen nogal eens irritant zijn als je die voelt, en al helemaal als je het grootste deel van de dag achter je bureau zit. Daarom zijn de boxershorts van Undiemeister®️ aan de achterzijde naadloos. Een ander detail is de binnenzijde van de broekband. De binnenzijde? Ja, want de broekband zorgt er voor dat je boxershort goed blijft zitten. Dus die is iets strakker, want we hebben de binnenzijde afgewerkt met “gebrusht” materiaal. Superzacht, de hele dag door. Dus ga je een boxershort kopen, let daar dan ook op.

Undiemeister®️ gebruikt exclusief Mellowood®️

Vergeet de stof niet, die zit immers direct op jouw huid. Die stof moet zacht zijn, het liefst zijde zacht, perfect ventileren en goed (transpiratie) vocht opnemen. Mellowood®️ is het resultaat van het sprookjeshuwelijk tussen Tencel™ en biologisch katoen, door ons bedacht. Mellowood®️ biedt al deze eigenschappen, zoals geen enkele stof dat kan. Daarnaast pilt Mellowood®️ niet en krimpt het nauwelijks. En oh ja, de kleuren blijven prachtig, ook na vele malen wassen. Dus tja, wat zou nou de beste boxershort zijn denk je? Niet echt bescheiden, maar wel helemaal waar.