Boxershorts
Undiemeister® Boxershorts
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op
Black Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Ice Blue Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Boxershort Storm Cloud

Vanaf € 24,99

Turquoise Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Green Boxer short Detail

Vanaf € 24,99

Olive Green Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Gray Boxer short side

Vanaf € 24,99

Orange Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Rode Boxershort Reef Clay

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Witte Boxershort Chalk White

Vanaf € 24,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op

Boxershorts voor heren: het belangrijkste kledingstuk

Het klinkt misschien gek, maar eigenlijk is er voor heren geen belangrijker kledingstuk dan de boxershort. Maar waarom is dat? Hoe kan het toch zijn dat mannen zo ongelooflijk kieskeurig zijn als het daar om gaat? De reden is simpeler dan je zou denken: het komt doordat boxershorts de hele dag direct op de huid worden gedragen en daarom voldoende comfort moeten bieden.

Mellowood®️: dé stof voor heren boxershorts

Op dit moment heet de mooiste stof voor heren boxershorts: Mellowood®️. Onvergelijkbaar premium en maximaal duurzaam. Mellowood®️ combineert als enige stof alle eigenschappen die je in een boxershort verenigd wil zien:

  • zijdezacht
  • maximaal ventilerend
  • hypoallergeen (anti-allergisch)
  • perfect vochtregulerend
  • nauwelijks krimp
  • pilt niet
  • maximaal kleurvast
  • temperatuur regulerend
  • CO2 neutraal geproduceerd, met maximale recycling
  • kleuren uit de natuur

boxershorts-detail

Heren Undiemeister®️ boxershorts met het beste comfort

De stof Mellowood®️ is niet het enige wat Undiemeister®️ Mellowood®️ boxershorts zo bijzonder maakt. De pasvorm is namelijk onvergelijkbaar luxe en comfortabel. Want als de Undiemeister®️ boxershorts niet goed passen, is het snel met ze gedaan. Daarom is dit ongekend belangrijke ondergoed door Undiemeister®️ vanaf de grond af opnieuw ontworpen. Waar het beter kon is dat gedaan, waar de boxershort al goed was is dat zo gelaten. Het resultaat: echt duurzaam ondergoed.

Daarom is de Undiemeister®️-boxer een boxershort met lange pijp en heeft deze zo min mogelijk naden. Het resultaat is de allerbeste boxer die je maar kan denken. De mooiste stof, de beste pasvorm en een geweldig luxe afwerking. Boxers voor heren zoals je die het allerliefste ziet.

En bovendien; Undiemeister®️ boxershorts zijn maximaal duurzaam geproduceerd, van de meest duurzame grondstoffen. Maximaal CO2 neutraal, waarbij vrijwel alle verwerkingsstoffen worden gerecycled. Want heren-boxers zijn dan wel ontzettend belangrijk, maar dan wel graag op een maximaal leefbare planeet. Wist je al dat onze boxershorts met gemak bamboe boxershorts verslaan, op alle punten?

Bekijk onze kleuren uit de natuur:

t-shirts

Het assortiment van Undiemeister®️

Al onze heren boxershorts op een rij:

De stof Mellowood®️ is niet alleen geschikt voor ondergoed maar ook voor T-shirts. Undiemeister®️ heeft ondershirts ontwikkeld van Mellowood®️ zodat jij ook kunt genieten van het ultieme draagcomfort van deze stof. Benieuwd naar onze Undiemeister®️ T-shirts?