Slim fit t-shirts
Slim fit T-shirts
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op
White T-shirt Round Neck front

Vanaf € 29,99

White T-shirt V-Neck front

Vanaf € 29,99

White T-shirt Deep V-neck front

Vanaf € 29,99

Black T-shirt Round Neck front

Vanaf € 29,99

Black T-shirt V-Neck front

Vanaf € 29,99

Blue T-shirt Round neck front

Vanaf € 29,99

Blue T-shirt V-neck front

Vanaf € 29,99

Khaki T-shirt Deep V-neck front

Vanaf € 29,99

Undiemeister® Witte Slim Fit Longsleeve Ronde Hals Chalk White

Vanaf € 39,99

Undiemeister® Zwarte Slim Fit Longsleeve t-shirt Ronde hals Volcano Ash

Vanaf € 39,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op

Welk model T-shirt heeft jouw voorkeur?

Iedereen heeft een andere voorkeur als het gaat om het model van het T-shirt. De één wil een strak shirt, de ander juist een los zittend, ruim T-shirt. Het Amerikaanse model zeg maar. Maar over het algemeen winnen strakke t-shirts terrein, in het jargon beter bekend als slim fit t-shirts. Waarom is dat en heeft dat voordelen?

Een slim shirt volgt de contouren van je lichaam

Slim fit shirts zijn strakke T-shirts die de contouren van je lichaam volgen. Dat kan alleen als in het slim shirt voldoende rek zit. Die rek heeft vooral te maken met twee elementen: is de stof uit zichzelf al rekbaar en is een klein percentage elastaan aan de stof toegevoegd? Daarnaast is het belangrijk dat een slim shirt gemaakt is van zachte stof, want door de rek zit de stof strak op je lichaam, en dan wil je echt dat het shirt zacht is, geloof ons.

Het slim fit T-shirt van Undiemeister®️

Alle shirts van Undiemeister®️ zijn slim fit T-shirts heren, gemaakt van de o zo lekker zijdezachte stof Mellowood®️. Onze shirts volgen perfect de lijnen van jouw lichaam, zonder dat je een te strak shirt aan hebt, met een knellend gevoel. Dat komt omdat Mellowood®️ uit zichzelf al flexibel is en een goede rek bezit. Daarnaast is een beetje elastaan toegevoegd, zodat onze slim fit T-shirts optimaal flexibel zijn. En toch stevig, omdat tevens katoen (biologisch) is toegevoegd. Want bij een strak shirt is ook de stevigheid van groot belang, anders heb je er uiteindelijk niet zoveel aan.

Voor een strak shirt ben je bij Undiemeister aan het juiste adres

Strakke T-shirts koop je dus bij Undiemeister®️, gemaakt van de unieke Mellowood®️ stof, die exclusief bij ons verkrijgbaar is. En wil je een ruim vallend T-shirt? Dan zijn er andere alternatieven, helaas niet gemaakt van het unieke Mellowood®️. Veel plezier van jullie slim fit T shirt, heren!

Het assortiment van Undiemeister

De stof Mellowood®️ is niet alleen geschikt voor T-shirts maar ook voor ondergoed. Undiemeister heeft boxershorts ontwikkeld van Mellowood®️ zodat jij ook kunt genieten van het ultieme draagcomfort van deze stof. Benieuwd naar onze Undiemeister®️ boxershorts?