Herensokken
Undiemeister® Herensokken
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Sorteer op
Black Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Blue Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Grey Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Socks Combi-pack

Vanaf € 24,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Sorteer op

Herensokken van Undiemeister

Goed voor de dag komen is wat je wilt. Je voelt je dan beter en je zit prettiger in je vel. Daar hoort jouw hele outfit bij: bovenkleding, jeans, schoenen. En… sokken uiteraard. Want ook je sokken kleden jou “af”. Vaak zichtbaar als je gaat zitten, wil je dat je sokken een mooie brug zijn van je schoenen naar je broek.

Geklede sokken zijn nooit opvallend

Je kent ze wel, die sokken in allerlei wilde en felle kleuren. Of met figuurtjes, poppetjes, sterretjes en allerlei andere opvallende patronen. Dat zijn sokken die om aandacht schreeuwen. Sokken die zichzelf belangrijker vinden dan de rest van je outfit. Wat nou, mooie schoenen en een toffe broek. Kijk naar mij, ik wil alle aandacht. En misschien zijn dat soort sokken juist bedoeld om de aandacht af te leiden van de rest van de outfit, die kennelijk niet echt de moeite waard is. Dan maar deze sokken aantrekken, dan is het misschien nog iets…

Onze herensokken versterken jouw outfit, op bescheiden wijze

Herensokken schreeuwen nooit om aandacht, maar zijn juist subtiel aanwezig. De juiste herensokken maken jouw totale look compleet. Daarom zie je onze herensokken nooit in felle kleuren of met wilde designs. De juiste herensokken zijn juist effen en maken bescheiden duidelijk dat de drager smaak heeft. Donkerblauw, zwart of grijs zijn kleuren die altijd kloppen, bij iedere kleur broek of schoenen je draagt. En bij Undiemeister® zijn die kleuren Storm Cloud (blauw), Volcano Ash (zwart) en Lava Rock (grijs). Net even exclusiever dan de standaardkleuren. En het subtiele Undiemeister® logo op de sokken verraden dat je hier met een Meister te maken hebt. Driemaal raden naar zijn ondergoed. Inderdaad, een Meister.  

Boxershorts

Het ultieme draagcomfort

Uiteraard hangt de sokkenkeuze zeer van het doel af. Waar het bij sokken, in ieder geval onze herensokken, om gaat is dat ze lekker dragen bij dagelijks gebruik. Of dat nou onder jeans of onder een pak is, gewoon sokken die je graag iedere dag aantrekt. En als je meerdere paren sokken over elkaar aantrekt, bijvoorbeeld bij erg koud weer, dan zou je het eerst willen beginnen met de sokken van Undiemeister®.

Undiemeisters® sokken zijn zacht en daarom versterkt bij de hiel en de teen. Op die plekken hebben sokken het zwaarst te verduren. Verder vind je het Undiemeister(r) logo aan de zijkant. Op die manier vind je in de was altijd weer onze sokken terug, die bij elkaar passen. Zodat iedere voet verwend wordt met sokken op basis van TENCEL®.

Al onze sokken bezitten de volgende eigenschappen:

Veel draagplezier, of beter gezegd veel loopplezier!