Casual T-shirts
Undiemeister® Casual T-shirts
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Sorteer op
Undiemeister® Zwart Casual T-shirt Ronde Hals Volcano Ash

Vanaf € 54,99

Undiemeister® Wit Casual T-shirt Ronde Hals Chalk White

Vanaf € 54,99

Undiemeister® Blauw Casual T-shirt Ronde hals Storm Cloud

Vanaf € 54,99

Undiemeister® Hemels Blauw Casual T-shirt Ronde Hals Mountain Sky

Vanaf € 54,99

Undiemeister® lichtgroen Casual T-shirt Ronde Hals Iceland Moss

Vanaf € 54,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Sorteer op

Alleen maar ondergoed?

Als toonaangevend merk van duurzame, tijdloze en premium onderkleding voor mannen, heeft Undiemeister® veel expertise in huis. Dat klinkt nogal onbescheiden, maar na meer dan 10 jaar ervaring durven wij dat wel te zeggen. Maar de vraag die ons al lange tijd bezighield, is of wij ons daarmee uitsluitend op ondermode zouden moeten blijven richten. Want is het niet zonde om al die deskundigheid op het gebied van stoffen, maatvoering en optimale afwerking niet op andere kleding toe te passen? Dat was een echte gewetensvraag. Want heren ondermode is zogezegd “ons ding”. En luidt het gezegde niet “Schoenmaker, blijf bij je leest?”.

Undiemeisters® klanten willen meer

Maar steeds vaker vroegen klanten of wij, omdat wij toch al T-shirts als ondershirts maakten, ook casual T-shirts zouden willen maken. Zodat de kwaliteit van onze T-shirts ook gedragen kon worden in de zomer. Want in de zomer draag je immers niet vaak een ondershirt T-shirt onder je zomer T-shirt. En dat gevoel ga je dan missen. Dat kan dan pas weer als de temperatuur begint te dalen. 

Aan de slag met de stof voor de casual T-shirts

Undiemeister® was gevoelig voor alle verzoeken, zeker ook omdat wij al vaker met die vraag worstelden, die een beetje op een “gemiste kans” begon te lijken. En ondanks dat dit een stapje weg van ondermode was, was deze stap ook weer niet zo ontzettend groot. Maar dan wilden wij niet met “zomaar” een casual T-shirt op de proppen komen, want de lat ligt hoog bij ons. Dat traject startte met de zoektocht naar de allerbeste stof, die iets dikker moest zijn dan de T-shirts van de ondermode. En die stof moest bovendien dezelfde eigenschappen hebben als onze klanten van ons gewend zijn, bovendien ook nu weer zo maximaal duurzaam mogelijk. Dat is wederom niet 1,2,3 geregeld, maar het lukte. Ook dankzij onze leveranciers, die graag met ons meedachten.

Maatvoering en afwerking van Undiemeisters® casual T-shirts

Casual T-shirts worden anders gedragen dan ondermode T-shirts, die nauwsluitend het lichaam moeten volgen omdat daarboven andere kleding wordt gedragen. Een casual, zeg maar zomer T-shirt, moet losser om het lichaam zitten (Regular Fit). Je wilt niet dat de contouren van het lichaam één op één worden gevolgd. Dat zit bij warmer weer gewoon minder prettig en belemmert je, door de iets dikkere stof, in je beweging. Daarnaast vonden wij dat veel zomer T-shirts aan de korte kant waren en dat is gewoon minder charmant. Niemand hoeft immers een blote buik of rug te zien en de drager wil dat zelf ook niet.   

En tot slot: het Undiemeister logo

Tsja, als je je op het pad van bovenkleding gaat bewegen, wat doe je dan met je logo. Want dat zal je nu toch op één of andere manier zichtbaar moeten maken. Daar is veel over gepraat. Wij wilden niet dat een logo al te zichtbaar is, want dat is gewoon niet chique. Dat hoort niet bij premium. Premium is, vinden wij, altijd ingetogen. Niet iedereen hoeft op grote afstand al te zien wat je aan hebt. Zoals een Bentley ook meer bescheiden is, subtieler, dan een Rolls-Royce. Maar dat het klasse is, dat ziet zelfs de leek.

Aan de nadere kant, helemaal onzichtbaar is ook niet handig, want je wilt wel weten dat je een echte Undiemeister® draagt. Dus viel onze keuze op wat je noemt “tone sur tone”. In dezelfde kleur van het T-shirt het logo op de borst, in een net iets andere tint. Dus ook hier bescheiden en subtiel. Misschien beter gezegd: ingetogen. En daardoor juist onmiskenbaar premium. En het beroemde oranje verticale Undiemeister® logo dat je van onze T-shirts kent? Ook dat krijgt een mooie variant, zodat je zeker weet dat je het juiste casual T-shirt uit de kast trekt!