Sokken
Undiemeister® Sokken
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op
Black Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Blue Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Grey Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Socks Combi-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Zwarte Sneaker Sokken Volcano Ash 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Witte Sneaker Sokken Chalk White 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Sneaker Sokken Storm Cloud 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Witte Footies 4-pack Chalk White

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Zwarte Footies 4-pack Volcano Ash

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Footies 4-pack Storm Cloud

Vanaf € 24,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op

Undiemeister®️ sokken voor maximaal comfort

Toen de T-shirts en boxershorts van Undiemeister®️ de wereld begonnen te veroveren, kwam al snel de vraag: waar blijven sokken met dezelfde eigenschappen? Logisch uiteraard, want wie wil nou niet sokken dragen met unieke eigenschappen als perfecte ventilatie, anti-transpiratie en hypoallergeen, om maar een paar te noemen?

Het assortiment van Undiemeister®️

Sokken zijn een logische aanvulling op T-shirts en ondergoed. Samen is het onderkleding, waarbij het verschil is dat sokken vaak als wél te zien zijn. Daarom kwam het heel erg goed uit dat onze T-shirts en boxershorts zulke mooie kleuren hebben. Niets meer aan doen! Zowel Storm Cloud (blauw), Vulcano Ash (zwart) als Lava Rock (grijs) zijn prachtige kleuren om de sokken een mooi verlengstuk te laten zijn van de broek naar de schoenen.

sokken-detail

Duurzame sokken van Undiemeister®️

Sokken zijn iets anders dan T-shirts of boxershorts. Je draagt ze anders en je loopt er de hele dag op (vaak in een afgesloten schoen). Sowieso is het productieproces van sokken anders, dat begint al bij het breiproces.

En zoals Undiemeister®️ haar underwear ook helemaal “vanaf nul” opnieuw heeft ontworpen, zo is dat ook bij de sokken gebeurd. Een iets andere samenstelling, om de juiste elasticiteit voor de sokken te waarborgen, de juiste dikte en de juiste stevigheid. En specifiek bij sokken is het altijd zoeken naar de balans tussen sterkte en zachtheid. Zeer stevige sokken houden het misschien wel erg lang vol, maar die dragen vaak niet fijn. En dan draag je ze misschien helemaal niet, dus ja. Nog duurzamer. Maar of dat nou de definitie van duurzaamheid is, wij denken van niet. En té zacht en de sokken gaan weer te snel stuk.

Boxershorts

Het ultieme draagcomfort

Uiteraard hangt de sokkenkeuze zeer van het doel af. Waar het bij sokken, in ieder geval onze sokken, om gaat is dat ze lekker dragen bij dagelijks gebruik. Of dat nou onder jeans of onder een pak is, gewoon sokken die je graag iedere dag aantrekt. En als je meerdere paren sokken over elkaar aantrekt, bijvoorbeeld bij erg koud weer, dan zou je het eerst willen beginnen met de Tencel®️ sokken van Undiemeister®️.

Undiemeisters®️ sokken zijn zacht en daarom versterkt bij de hiel en de teen. Op die plekken hebben sokken het zwaarst te verduren. VVerder vind je het Undiemeister(r) logo aan de zijkant. Op die manier vind je in de was altijd weer onze sokken terug, die bij elkaar passen. Zodat iedere voet verwend wordt met sokken op basis van TENCEL®.

Al onze sokken bezitten de volgende eigenschappen:

Veel draagplezier, of beter gezegd veel loopplezier!