Luxe / Premium / Kwaliteit T-shirts
Kwaliteit T-shirts
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel

Je kan een T-shirt kopen, maar ook een premium T-shirt

Waarom een hoge kwaliteit T-shirt? Zoals met alles in het leven kan je gaan voor een standaardproduct, een luxe uitvoering of “top of the bill”: premium. Er zijn mensen die uitsluitend gaan voor premium. Het maakt niet uit wat het is, zij willen altijd het beste van het beste. Daar hebben zij kennelijk de lat gelegd. En als het allerbeste er voor hun even niet in zit, dan kopen ze niets. Want liever niets dan een compromis, zo zit dat bij hun.

Veel mensen die vooral voor standaardproducten gaan, doen dat vanwege de prijs. Want als de prijs hetzelfde zou zijn, dan nemen ze allemaal het premium artikel, zo werkt dat. Dus de hamvraag is: wanneer is iets duur en wanneer is iets goedkoop? Om dit een beetje overzichtelijk te houden, zullen we ons beperken tot T-shirts, want daar weten wij bij Undiemeister®️ alles van. Of dat nou luxe T-shirts zijn, een premium T-shirt of andersoortig kwaliteit T-shirt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Sorteer op
Undiemeister® Zwart Casual T-shirt Ronde Hals Volcano Ash

Vanaf € 54,99

Undiemeister® Wit Casual T-shirt Ronde Hals Chalk White

Vanaf € 54,99

Undiemeister® Blauw Casual T-shirt Ronde hals Storm Cloud

Vanaf € 54,99

Undiemeister® Hemels Blauw Casual T-shirt Ronde Hals Mountain Sky

Vanaf € 54,99

Undiemeister® lichtgroen Casual T-shirt Ronde Hals Iceland Moss

Vanaf € 54,99

White T-shirt Round Neck front

Vanaf € 29,99

White T-shirt V-Neck front

Vanaf € 29,99

White T-shirt Deep V-neck front

Vanaf € 29,99

Black T-shirt Round Neck front

Vanaf € 29,99

Black T-shirt V-Neck front

Vanaf € 29,99

Blue T-shirt Round neck front

Vanaf € 29,99

Blue T-shirt V-neck front

Vanaf € 29,99

Khaki T-shirt Deep V-neck front

Vanaf € 29,99

Undiemeister® Witte Slim Fit Longsleeve Ronde Hals Chalk White

Vanaf € 39,99

Undiemeister® Zwarte Slim Fit Longsleeve t-shirt Ronde hals Volcano Ash

Vanaf € 39,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Sorteer op

Is goedkoop altijd duurkoop?

Met andere woorden, ben je als je voor het goedkoopste gaat uiteindelijk altijd duurder uit? Die vraag kan je in z’n algemeenheid lastig beantwoorden, maar in de meeste gevallen is dat wel waar. Zeker bij T-shirts, dat leggen wij graag kort voor je uit. Undiemeister®️ verkoopt uitsluitend premium T-shirts, kwaliteit T-shirts. En daar is een goede reden voor. Een T-shirt is namelijk een kledingstuk dat je veel draagt. Een T-shirt dat als ondershirt wordt gebruikt wordt door mannen vrijwel iedere dag gedragen. Misschien niet in de bloedhitte, maar dan nog zijn er voldoende mannen die een T-shirt als ondershirt prefereren. Of het T-shirt alleen, zonder iets anders.

Een T-shirt heeft het zwaar te verduren

Niet alleen omdat een T-shirt vaak wordt gedragen is de reden dat een T shirt het zwaar te verduren heeft, het shirt vangt ook nog eens veel transpiratie op, beweegt continu en wordt aan- en uitgetrokken. Als het geen kwaliteits T-shirts zijn, zie je al snel dat de meeste shirts er uitgedragen uitzien. En als je die met tegenzin aantrekt dan weet je al wat er gaat gebeuren: een nieuwe serie wordt gekocht. Uiteindelijk is dat vele malen duurder dan wanneer je een premium T-shirt zou hebben gekocht. Om nog maar niet te spreken van de milieubelasting die dat oplevert.

Luxe T shirts verdienen dus hun geld terug, maar er is meer. Want tijdens het dragen van een premium T-shirt geniet je ook van de kwaliteit van dat shirt. Zoals de zijde zachtheid, het ventilerende vermogen zodat het shirt jou langer fris houdt en het shirt zelf langer fris blijft ruiken, of de snelle vocht opname, voor langer een droger gevoel. Dat krijg je alleen bij kwaliteit T-shirts.

Gun jezelf een kwaliteit T-shirt

Misschien is dit de belangrijkste vraag. Wat gun jij jezelf? Gun jij jezelf het allerbeste, dan is het antwoord snel gegeven: onze luxe T-shirts. Gun jij jezelf de beste deal, dus wil jij niet teveel uitgeven: onze luxe T-shirts. Wat dat betreft zit je bij Undiemeister®️ dubbel goed. Ons premium T-shirt is gemaakt van de luxe Mellowood®️ stof, is stevig en luxe afgewerkt en biedt zo alles dat je van kwaliteit T-shirts mag verwachten. En waarom dubbel goed? Omdat wij altijd een voordeel deal voor je hebben, waarbij je per t-shirt minder betaalt als je meerdere luxe t-shirts bij ons afneemt. Dat noemen wij de Meisterstaffel. Dus én een premium T-shirt én een voordelige deal.

Dat kan alleen bij Undiemeister®️, dus welkom!

Onze T-shirts zijn verkrijgbaar in wit en zwart, hebben een mooie V-hals (niet te diep, precies goed) en zijn lekker slim fit. Daarnaast functioneren ze geweldig als anti zweet shirt en zijn het de perfecte ondershirts.