Ondergoed
Undiemeister® Ondergoed heren
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Sorteer op
Black Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Ice Blue Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Boxershort Storm Cloud

Vanaf € 24,99

Turquoise Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Green Boxer short Detail

Vanaf € 24,99

Olive Green Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Gray Boxer short side

Vanaf € 24,99

Orange Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Rode Boxershort Reef Clay

Vanaf € 24,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Sorteer op

Ondergoed heren

Mannen ondergoed, of mens underwear, zoals wel meer woorden in onze taal langzaamaan verengelsen (ondergoed of underwear, what’s in a name?). En wat kies je? Wat vind je belangrijk bij underwear (laten we het Engels maar aannemen, wij komen er ook niet meer onderuit). Wij gaan zelf nog een stapje verder omdat we naast mens underwear ook mens T-shirts aanbieden en daarmee bieden wij een complete mens basic lijn aan.

Ga je bij mens underwear voor kwaliteit of juist prijs? Wil je er lang mee doen, of ben je iemand die het na een paar keer dragen alweer weggooit. Want dat maakt nogal wat uit. Wij zijn bij Undiemeister®️, en je mag ons best een premium underwear store noemen, van mening dat je voor de beste kwaliteit moet gaan. Dus niet voor “weggooiertjes”. Waarom niet? Dat is misschien goedkoop, maar dat lijkt maar zo. Tel maar eens op wat je in een jaar daaraan uitgeeft, dan kom je nog bedrogen uit. Premium underwear, zoals Undiemeister®️ dat verkoopt, gaat veel langer mee. En dat niet alleen, onze kwaliteit is vele malen beter.

De exclusieve Mellowood®️ stof, onze afwerking en onze maatvoering maakt Undiemeister®️ echt de Meister van mens basics. Zijde zacht, maximaal ventilerend, temperatuur regulerend (warmer als het kouder is en koeler als het warmer is), perfect vocht absorberend, dat is wat je wilt (en verwacht) van je mens basics. Je betaalt in eerste instantie wat meer, maar dan heb je ook wat. En uiteindelijk ben je minder geld kwijt. En misschien nog belangrijker: onze basics draagt gewoon vele malen beter, lekkerder, comfortabeler.

Van een underwear store mag je verwachten dat ze weten waar ze het over hebben. En dat weten wij, want wij zitten al vele jaren in deze business. Mens basics zoals je dat nergens anders kunt krijgen. Behalve bij ons natuurlijk. En over natuurlijk gesproken, maximaal duurzaam gemaakt. En omdat onze basics geen weggooiertjes zijn, is dat op die manier ook nog eens vele malen duurzamer. Alvast heel veel draag plezier met ons mens underwear!