Blauw
Blauw
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel

Op deze pagina vind je al onze producten in de kleur blauw en/of daarop lijkende kleuren. Alle kleuren van Undiemeister zijn gebasseerd op de natuur, dat zie je ook terug in onze kleurnamen zoals Iced Glacier, Storm Cloud en Sea Breeze.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Sorteer op
Undiemeister® Blauw Casual T-shirt Ronde hals Storm Cloud

Vanaf € 54,99

Undiemeister® Hemels Blauw Casual T-shirt Ronde Hals Mountain Sky

Vanaf € 54,99

Undiemeister® Blauwe Footies 4-pack Storm Cloud

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Zwembroek Storm Cloud

Vanaf € 89,99

Undiemeister® Ijsblauwe Zwembroek Iced Glacier

Vanaf € 89,99

Blue T-shirt Round neck front

Vanaf € 29,99

Blue T-shirt V-neck front

Vanaf € 29,99

Undiemeister® Blauwe Boxershort Storm Cloud

Vanaf € 24,99

Ice Blue Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Blue Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Socks Combi-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Sneaker Sokken Storm Cloud 4-pack

Vanaf € 24,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Sorteer op

Iced Glacier

De belangrijke rol van de natuur bij onze kleurkeuzes vertalen wij naar de uitstraling van ons assortiment. Kleuren die een verhaal vertellen. Het blauwe Iced Glacier vertelt het verhaal van de oeroude gletsjers, die in de loop van eeuwen zijn ontstaan uit dikke lagen sneeuw. Door die gelaagdheid ontstaan prachtige kleurschakeringen van sneeuwwit naar lichtblauw. Een prachtig blauw als eerbetoon aan deze kunstwerken van de natuur.   

Stormcloud

Op verschillende momenten van de dag tovert de natuur verschillende kleuren. Soms is dat nauwelijks te zien, maar tijdens een tropische storm in gebieden rond de Evenaar hoef je daar geen moeite voor te doen. De zware tropische buien kleuren dan alles om je heen bijna zwart, donkergrijs en een veelheid van donkerblauw. Keuze te over dus, maar alles om je heen verandert razendsnel, dus je hebt weinig tijd om de kleur die je wilt vast te leggen.

Sea Breeze

Sommige natuurlijke kleuren kunnen je in een oogwenk weer terugbrengen naar de plek waar je was. Helder Caribisch oceaanwater is zo’n kleur, die je met je ogen dicht weer het gevoel geeft van de warme zon aan een wolkeloze hemel. Met glasheldere water, waarvan je de bodem van wit zand kan zien, met hier en daar kleine visjes. Eigenlijk turquoise, en is dat nou een kleur die richting groen gaat of richting blauw? Hoe dan ook, even weer terug naar het warme subtropische water.

Mountain Sky

Bergen en bergketens, die donker afsteken tegen het hemelse blauw. Die lichte, luchtige kleur wordt zo nog meer versterkt. Licht- en luchtigheid waar je blij van wordt. Een kleur die je niet kan verzinnen, maar wel kan voelen. Fris en welkom warm tegelijk, om even bij weg te dromen. Door de lucht glijdend in een luchtballon, de frisse wind én de warme zon in je gezicht. Met onder je de bergtoppen. Een kleurgevoel in optima forma en een prachtige toevoeging op ons blauwe kleurenpalet met Iced Glacier en Storm Cloud.

Iced Water

Water bevriest in ijs en smelt weer in water. Steenkoud water, net boven het vriespunt: Iced Water. Doorzichtiger kan bijna niet, zoals het ijswater over het ijs glijdt. Je hoeft het niet aan te raken om te voelen dat dit zó fris en zó koel is. Kippenvel koud, verhelderend en helemaal wakker makend. Een prachtige toevoeging op de natuurlijke blauwe tinten van Undiemeister®.