Eerste media campagnes zijn gestart

Eerste media campagnes zijn gestart

Undiemeister®️ heeft in haar korte bestaan een nieuwe mijlpaal behaald. Na onze lancering op de radio een aantal weken geleden zijn we nu ook gestart met onze eerste media campagnes. We zijn gestart met de eerste advertenties in een aantal Nederlandse dagbladen. Wat vinden jullie van onze eerste uiting van Undiemeister®️ in bijvoorbeeld de Volkskrant?

 

Undiemeister®️ in de media

Undiemeister®️ is inmiddels al in diverse media voorgekomen, zowel in verschillende kranten als in een radio interview en in podcasts. Tot op heden hebben we erg positieve en enthousiaste reacties mogen ontvangen op onze eerste advertenties. We hebben inmiddels al meer dan 500 nieuwe klanten mogen verwelkomen en kunnen dan ook zeggen dat de lancering tot op heden zeer succesvol is.

 

De voornaamste reden van onze advertenties is natuurlijk om de merkbekendheid een boost te geven van zowel Undiemeister®️ als van onze unieke stof Mellowood®️. Met Undiemeister®️ zorgen wij voor een betere wereld door het gebruik van de stof Mellowood®️ en tegelijkertijd zorgen wij voor een premium kwaliteit product met een luxueuze uitstraling.

 

Ben je al benieuwd naar het de unieke producten van Undiemeister®️? Bekijk hier onze Boxershorts en T-shirts.

 

Krantadvertenties

Undiemeister®️ is gestart met de eerste media campagnes door te gaan adverteren met behulp van Google Ads en in kranten. De eerste advertentie (zoals hierboven te zien) vind je terug in de Volkskrant, Het Parool en in De Trouw. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de vervolgstappen om Undiemeister®️ verder op de kaart te kunnen zetten.

 

Wat maakt Undiemeister®️ zo bijzonder?

Undiemeister®️ is een premium merk in heren onderkleding. Door het gebruik van het meest hoogwaardige textiel in combinatie met de meest hoogwaardige afwerking hebben wij een uniek product kunnen ontwikkelen. Onze stof Mellowood®️ is een revolutionaire stof met vele mogelijkheden. Het bezit alle unieke eigenschappen van bamboe, het pilt niet, het heeft een betere duurzaamheid en is ook nog eens 100% milieuvriendelijk. Wil jij bijdragen aan een betere wereld? Stap dan snel over op de unieke onderkleding van Undiemeister®️!

 

Delen