Longsleeves voor de koude maanden

Longsleeves voor de koude maanden

De wintermaanden zij er weer

We zitten er weer middenin, in die koude wintermaanden. Dat betekent jas aan, sjaal om en alleen naar buiten als het echt nodig is. Hoewel? Juist als het lekker koud is buiten vinden veel mensen het erg fijn om een lekker eind te gaan wandelen. Door het bos of uitwaaien op het strand. Die frisse geur opsnuiven, wind in je gezicht (en met een beetje pech ook regen, dus wel goed plannen, die wandeling). Een perfecte manier om het nieuwe jaar te starten.

Laag op laag

Zijn een dikke jas en een warme sjaal genoeg? De vraag stellen is de vraag beantwoorden. Zoals bekend gaat het om “laag op laag”. Hoe meer lagen, hoe warmer je het hebt. Meerdere lagen over elkaar heen aantrekken werkt veel beter tegen de kou dan die ene dikke trui of die ene warme jas. Hoe dat komt? Daar bestaan verschillende theorieën over, maar waarschijnlijk omdat tussen de lagen lucht zit, die verwarmd wordt door je lichaam, en warm blijft.

De perfecte eerste laag

Die eerst laag, dat is ‘m. Dat is de laag die het verschil maakt, de laag die direct op je huid zit. Als die van het juiste materiaal, de juiste stof is gemaakt, scheelt dat de spreekwoordelijke slok op een borrel. En welke laag kan aan tippen aan Mellowood®? Precies, niets (volgens ons uiteraard en wij zijn wel een beetje partijdig). Want Mellowood® isoleert op precies de juiste wijze, want het ademd. Als die eerste laag dicht zit, dan kan het natuurlijke vocht niet weg. Dan heb je het wel warm, maar ook plakkerig. Wikkel maar eens een plastic zakje om je arm en voor je het weet wordt het nattig.

Longsleeves van Mellowood® zijn ideaal

Undiemeister® heeft nagedacht over het ideale artikel voor de wintermaanden, vanuit ons premium onderkleding assortiment. Daaruit kwamen de Undiemeister® longsleeves. Op zichzelf zijn longsleeves niet bijzonder, maar wel als die van Mellowood® zijn gemaakt. Want nu wordt je hele bovenlichaam, inclusief je armen, op de juiste wijze warm gehouden. En vooral je armen worden het eerste koud. En ken je dat? De rest van je lichaam kan warm zijn, maar als bijvoorbeeld maar 1 vinger is bevroren, dan is dat waar je op focust. En dan heb je het helemaal niet meer zo warm. Niet dat je armen snel zullen bevriezen, maar koud is niet lekker. Dan wordt die lekkere lange wandeling geen pretje.

Vanaf December zijn de longsleeves nieuw in ons assortiment en nu alweer zijn extra exemplaren bijbesteld. Dat lijkt ons duidelijk, de longsleeves bevallen iedereen goed!

Wij wensen je een lekkere warme winter toe!

Delen