Duizenden sokken afgeleverd bij het Leger des Heils

Duizenden sokken afgeleverd bij het Leger des Heils

Na de duizenden boxershorts, de actie die Undiemeister in 2020 deed als alternatief voor Black Friday, zijn nu ook duizenden paren sokken overhandigd aan het Leger des Heils, ten behoeve van de daklozen. Dat was de actie die Undiemeister® een jaar na de succesvolle boxershort actie, lanceerde in 2021.

Alternatief voor Black Friday

Undiemeister® heeft bij beide acties, dus de boxershort actie in 2020 en de sokkenactie in 2021, aan haar klanten een alternatief aangeboden voor Black Friday. In plaats van het gooien met hoge kortingen, werd de focus gericht op doneren aan anderen in plaats van proberen zoveel mogelijk korting te scoren voor jezelf. En dat sloeg aan, want duizenden klanten wilden maar wat graag dat Undiemeister® bij elke bestelling een paar sokken reserveerde voor het Leger des Heils.

Black Friday - Sokken - Leger des Heils

Uitdelen bij het Leger des Heils

Zo gezegd zo gedaan, want wie a zegt moet b zeggen. En zo ontving het Leger des Heils de zendingen met duizenden sets met sokken, die worden uitgedeeld aan daklozen. En juist sokken, schone sokken, zijn net als ondergoed zo ontzettend belangrijk voor de hygiëne. En hygiëne is voor wie op straat leeft altijd al een grote uitdaging. De Undiemeister® sokken werden daarom met een grote glimlach verwelkomt door de officieren van Het Leger, die niet konden wachten om de sokken te verdelen onder de vele daklozen.

Missie geslaagd: goed gevoel bij Undiemeister® en de klanten van Undiemeister® en schone sokken voor wie dat het hardst nodig hebben.

Undiemeister® bedankt alle klanten die hebben bijgedragen aan dit geweldige succes!