De voorraad uitdagingen van Undiemeister® zijn gelukkig opgelost!

De voorraad uitdagingen van Undiemeister® zijn gelukkig opgelost!

Het geweldige succes in combinatie met het vervelende COVID-19 virus zorgt voor grote voorraad uitdagingen bij Undiemeister®️. Uiteindelijk zijn het natuurlijk luxe problemen maar dit gaat helaas wel ten koste van onze klantbeleving. In dit artikel vertellen we je hier meer over.

 

Nederland is nu wel een beetje klaar met het virus…

Iedereen heeft zijn of haar eigen uitdagingen tijdens deze periode waarin het virus rondwaart in Nederland. Aan de overheidsmaatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding valt door niemand meer te ontkomen. Er wordt daarnaast zoveel over het virus gesproken, onderling en in de media, dat de meeste mensen er intussen wel een beetje klaar mee zijn.

 

De virusmaatregelen zijn voor iedereen anders

Alle Nederlanders hebben wel op één of andere manier met het virus te maken. Zakelijk betekenen de maatregelen dat bijna iedereen thuiswerkt, voor velen is dat een uitdaging en worden collega’s op de werkvloer node gemist. Voor anderen komt daar ook nog eens de taak bij om de kinderen les te geven en om dat dan ook nog eens te combineren met online werken.

 

Velen zitten de hele dag achter hun beeldscherm of telefoon en zijn blij als ze er even uitkunnen, bijvoorbeeld om naar de supermarkt te gaan, even een blokje te lopen of om de benen te strekken. En dan zijn er nog de ondernemers die gedwongen hun restaurant al een hele tijd hebben moeten sluiten en worstelen om hun hoofd boven water te houden. Daar zijn sinds enige tijd ook niet noodzakelijke winkels bijgekomen en bedrijven zoals kapperszaken, etc. En toen kwam ook nog de avondklok.

 

Online loopt hard

Zoals je wellicht weet worden de artikelen van Undiemeister®️ uitsluitend online verkocht. Dat betekent dat wij geen last hebben van een gedwongen winkelsluiting. In tegendeel zelfs, velen weten ons in deze tijd juist zeer goed te vinden. Uiteraard zijn wij daar ontzettend blij mee, al is het soms een dubbel gevoel als we de verhalen van anderen lezen of horen. Toch gaat ook dat niet zonder slag of stoot, alleen liggen onze uitdagingen op een geheel ander vlak zoals bijvoorbeeld de voorraad.   

 

De virusmaatregelen en Undiemeister®️

Undiemeister®️ heeft enige tijd te maken gehad met vertragingen in bezorgtijden en  leveringen aan ons, die gelukkig nu zijn opgelost. Onze artikelen slaan namelijk zó ontzettend goed aan dat het een behoorlijke uitdaging was om de vraag naar Undiemeister®️’s boxershorts, T-shirts en sokken bij te houden. Dat betekent dat wij snel maatregelen moesten nemen om de productiecapaciteit te laten vergroten om onze voorraad tijdig te kunnen aanvullen.

 

Gelukkig deden we dat in een vroegtijdig stadium, maar daarmee was nog niet alles opgelost. Want toen onze boxershorts, T-shirts en sokken eindelijk weer in de juiste aantallen werden geproduceerd, werden zomaar zendingen geannuleerd. Ook die van ons, zonder aankondiging vooraf.

 

Vervolgens lange files bij de grenzen en Schiphol

In lange files moesten transporteurs vervolgens wachten tot kon worden geladen en gelost. Dat duurde vaak zo lang dat velen weer huiswaarts keerden zonder onze voorraad, om het de volgende dag maar weer eens te proberen. En dat ging voor sommigen soms dagen achtereen door. Allemaal omdat aan de ene kant de vervoersmaatschappijen hun personeel hebben afgeschaald, en aan de andere kant omdat een nog veel grotere vraag naar vervoer van producten is ontstaan. En uiteraard krijgen bederfelijke waren en medicijnen dan voorrang. Dat begrijpen wij volledig, maar onze frustratie was er niet minder om.

 

Het geduld van onze klanten…  

… werd op de proef gesteld. Want ga maar na, je hebt al betaald en toch heb je nog niets ontvangen. Terwijl Undiemeister®️ erom bekend staat altijd de volgende dag te leveren, zonder uitzondering! Dus zou er wat aan de hand zijn? En bovendien, iedereen wil weten wat nou toch zo speciaal is aan onze herenondermode. Dat snappen wij helemaal. Gelukkig snappen ook de meesten van onze klanten dat je als onderneming soms moet “dealen” met situaties waar je weinig aan kan doen en vertrouwen zij erop dat wij alles op alles zetten. En dat doen wij ook.

 

Voorraad uitdagingen opgelost

Al doende leert men en die houding is vooral nodig in een tijd dat niemand de toekomst kan voorspellen (als dat al kon). Samen met onze partners hebben wij daarom extra buffers aangelegd in onze voorraad. Op die manier kunnen wij blijven leveren, wat er ook gebeurt. De zendingen aan onze klanten zijn nu weer als vanouds: vandaag bestelt is vandaag verzendklaar gemaakt en de volgende dag onderweg naar jou.

 

Dank voor uw en jouw geduld en vertrouw erop dat wij er altijd alles aan doen om jouw pakketje zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen!

 

Delen