Groen

Groen
Bespaar tot 30% met de Meisterstaffel
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Sorteer op
Undiemeister® lichtgroen Casual T-shirt Ronde Hals Iceland Moss

Vanaf 54,95

Undiemeister® Olijfgroene Zwembroek Highland Moss

Vanaf 89,95

Undiemeister® Mintgroene Zwembroek Ocean Clear

Vanaf 89,95

Undiemeister® Grijze Polo Charcoal Moss

Vanaf 89,95

Undiemeister® Groene Losse Boxershort Misty Forest

Vanaf 29,95

Undiemeister® Cyaan Boxershort Aurora Sky

Vanaf 24,95

Undiemeister® Groene Trunk Misty Forest

Vanaf 24,95

Undiemeister® Boxershort 3-pack Groentinten

Vanaf 59,95 Normale prijs 74,85

Undiemeister® Boxershort 3-pack Donkere tinten

Vanaf 59,95 Normale prijs 74,85

Undiemeister® Losse Boxershort 2-pack Zwart/Groen

Vanaf 49,95 Normale prijs 59,90

Undiemeister® Trunk 3-pack Donkere tinten

Vanaf 59,95 Normale prijs 74,85

Green Boxer short Detail

Vanaf 24,95

Olive Green Boxer short detail

Vanaf 24,95

Turquoise Boxer short detail

Vanaf 24,95

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Sorteer op

Op deze pagina vind je al onze producten in de kleur groen en/of daarop lijkende kleuren. Alle kleuren van Undiemeister zijn gebasseerd op de natuur, dat zie je ook terug in onze kleurnamen zoals Highland Moss, Sea Breeze en Misty Forest.

Highland Moss

De natuurlijke kleuren van Undiemeister® zijn geen toevallige keuzes. Niet alleen de kleur, ook het gevoel dat de kleur geeft speelt een belangrijke rol. En het verhaal bij de kleur, zoals bij het groen dat wij Highland Moss noemen. Dat is het verhaal van de ruige Schotse hooglanden, waar het mos de baas is dat zich tussen de rotsen uitstrekt als een groot groen tapijt.

Sea Breeze

Sommige natuurlijke kleuren kunnen je in een oogwenk weer terugbrengen naar de plek waar je was. Helder Caribisch oceaanwater is zo’n kleur, die je met je ogen dicht weer het gevoel geeft van de warme zon aan een wolkeloze hemel. Met glasheldere water, waarvan je de bodem van wit zand kan zien, met hier en daar kleine visjes. Eigenlijk turquoise, en is dat nou een kleur die richting groen gaat of richting blauw? Hoe dan ook, even weer terug naar het warme subtropische water.          

Misty Forest

Een bos en in dit geval een regenwoud, mag uiteraard als natuurlijke inspiratie niet ontbreken bij de zoektocht naar groen. En zoals bekend bieden jungles ontelbare groenkleuren, door de diversiteit van de vele verschillende planten en bomen. Groentinten die ook nog eens veranderen op verschillende momenten van de dag. Zo ontdekten wij Misty Forest in de ochtend, als de tropische zon het woud begint op te warmen en de optrekkende warme damp de kleuren van het woud nog meer diepte geeft.

Iceland Moss

Turend over het ruige IJsland, met z’n stevige rotspartijen, zie je oases van zachtheid. Plekken waar je best even zou willen uitrusten. In een zachte, frisgroene kleur, bijna pastel. Een kleur mos dat prachtig afsteekt tegen de donkere rotsen en zich uitstrekt als een natuurlijk tapijt. Een kleur die roept om aan te raken en te voelen. En dat is precies wat je wilt bij een T-shirt. Dat kan de natuur toch echt beter en over deze zachte, frisgroene kleur hoefden wij daarom niet zo lang na te denken. Een prachtige toevoeging op onze groene kleuren Sea Breeze, Highland Moss en Misty Forest.

Ocean Clear

Deze op de tropische Oceanen geïnspireerde kleur brengt het gevoel van het kristalheldere, warme Oceaanwater. Volgens ons één van de mooiste tinten groen, waar je bijna de visjes in ziet zwemmen. Licht, maar niet hard. Wel zacht en verleidelijk. Waar je ook bent, de Oceaan is altijd bij je.  

Pine Woods (groen)

De bomen, niet de mens, bepalen de kleur van het woud. Kleuren die ontstaan en zich ontwikkelen tijdens de groei van iedere boom. Warme en koude seizoenen hebben hun invloed en gaan als een kwast over de takken en stammen. Waarbij zelfs even oude bomen, die tegelijk aan hun opwaartse groei zijn begonnen, subtiel van elkaar in kleurschakeringen kunnen verschillen. Want het effect van de grond, de wind, de zon en de schaduw is voor geen enkele boom hetzelfde. Maar samen, met al hun kleine en grote verschillen, vormen zij één. Het bos.