Rood

Rood
Bespaar tot 30% met de Meisterstaffel
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Sorteer op
Undiemeister® Rode Zwembroek Fiery Sunrise

Vanaf € 89,99

Undiemeister® Koraal Rode Zwembroek Summer Sunset

Vanaf € 89,99

Undiemeister® Rode Boxershort Bright Sunrise

Vanaf € 26,99

Undiemeister® Donkerrode Boxershort Reef Clay

Vanaf € 26,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Sorteer op

Op deze pagina vind je al onze producten in de kleur rood en/of daarop lijkende kleuren. Alle kleuren van Undiemeister zijn gebasseerd op de natuur, dat zie je ook terug in onze kleurnamen zoals Reef Clay en Canyon Dust.

Reef Clay

Rood is een veelvoorkomende natuurlijke kleur, die je veelvuldig ziet bij bloemen en planten, vogels en vissen. Wij wilden geen “schreeuwend” of felrood, waarna onze zoektocht ons leidde naar de koraalriffen. Duikend of snorkelend kom je terecht in een sprookjesland, met koraal in allerlei vormen en maten, scholen vissen op zoek naar voedsel. Daar zijn tinten rood die je niet zo snel ziet en perfect passen bij Undiemeister®. Onze keuze viel op het dieprodeReef Clay”, met precies de rustige uitstraling die ons voor ogen stond.

Canyon Dust

Van iedere afzonderlijke kleur zijn vele tinten beschikbaar, en dat geldt zeker voor oranje. Undiemeisters® natuurlijke inspiratie voor de keuze van oranje komt uit de woestijn, tijdens het vallen van de avond. Op dat moment verschijnt de diepe kleur van de ondergaande zon, die een veelheid van oranje en rood tevoorschijn tovert. Wij werden vooral getroffen door de kleur van verwarmde stenen, onder een dun laagje woestijnstof.     

Summer Sunset

De dag zit erop en de temperatuur is niet meer zo hoog als in de middag, maar aangenaam en comfortabel. De zon begint te zakken en verandert van hellicht geel in een warme koraal rode kleur. Na zo’n warme stranddag of zonnige dag bij het zwembad is het de hoogste tijd voor een verfrissend drankje en een lekker hapje. De zakkende zon van Summer Sunset is misschien wel het meest relaxte moment. Genieten dus.

Fiery Sunrise

Bij de dage raad zie je de eerste streep licht en wordt de horizon langzaamaan helder. En dan, daar is ie. De zon. Geen gemiddelde, langzame zonsopgang, maar direct aanwezig, met een dieprode gloed. Dat belooft een warme, zonnige dag te worden. De energie vol je direct op je huid, genietend van de zon, badend in de vitamines. Dat is de kleur Fiery Sunrise.

Dutch Orange

Oranje, ons Dutch Orange, is de koninklijke kleur van Nederland. Het is een zonnige, energieke kleur die onlosmakelijk verbonden is met het Koninkrijk der Nederlanden. Het is een kleur die staat voor traditie, trots en eensgezindheid.