Rood
Rood
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel

Op deze pagina vind je al onze producten in de kleur rood en/of daarop lijkende kleuren. Alle kleuren van Undiemeister zijn gebasseerd op de natuur, dat zie je ook terug in onze kleurnamen zoals Reef Clay en Canyon Dust.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Sorteer op
Undiemeister® Rode Boxershort Reef Clay

Vanaf € 24,99

Orange Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Sorteer op

Reef Clay

Rood is een veelvoorkomende natuurlijke kleur, die je veelvuldig ziet bij bloemen en planten, vogels en vissen. Wij wilden geen “schreeuwend” of felrood, waarna onze zoektocht ons leidde naar de koraalriffen. Duikend of snorkelend kom je terecht in een sprookjesland, met koraal in allerlei vormen en maten, scholen vissen op zoek naar voedsel. Daar zijn tinten rood die je niet zo snel ziet en perfect passen bij Undiemeister®. Onze keuze viel op het dieprodeReef Clay”, met precies de rustige uitstraling die ons voor ogen stond.

Canyon Dust

Van iedere afzonderlijke kleur zijn vele tinten beschikbaar, en dat geldt zeker voor oranje. Undiemeisters® natuurlijke inspiratie voor de keuze van oranje komt uit de woestijn, tijdens het vallen van de avond. Op dat moment verschijnt de diepe kleur van de ondergaande zon, die een veelheid van oranje en rood tevoorschijn tovert. Wij werden vooral getroffen door de kleur van verwarmde stenen, onder een dun laagje woestijnstof.