Verkooppunten®

Undiemeister® hoort vaak de vraag waar je onze boxershorts, T-shirts en sokken allemaal kan kopen. Met andere woorden, welke verkooppunten hebben jullie en hoeveel? Ons antwoord is eenvoudig en misschien ook een beetje flauw: je kan Undiemeister® overal kopen, zolang je maar een computer of mobiele telefoon hebt. Immers, wij sturen de artikelen direct naar je toe, vaak heb je die dan de volgende dag.

Je kunt Undiemeister® 24/7 bestellen

Dus in feite beschikt Undiemeister® over net zoveel verkooppunten als er computers of mobiele telefoons zijn, zeg dus maar gerust dat wij miljoenen verkooppunten hebben. Maar wij begrijpen dat iets anders wordt bedoeld met de vraag naar verkooppunten, namelijk of Undiemeister® ook in fysieke winkels te koop is.

Geen fysieke winkels

Om als verkooppunten fysieke winkels te hebben, moet je assortiment zich daarvoor lenen. En daarmee bedoelen wij dat het assortiment voldoende uitgebreid moet zijn. Maar goed, je hoeft natuurlijk niet altijd een fysieke winkel te hebben die alleen maar de artikelen van één merk verkoopt. Het is uiteraard heel goed mogelijk en wellicht nog een veel beter idee, om je aan te sluiten bij een bestaande winkelformule. Als je bij een bestaande winkel in het assortiment wordt opgenomen, heb je daarmee in feite hetzelfde bereikt en heb je een fysiek verkooppunt.

De vraag die dan opdoemt is of het wel voldoende zinvol is om fysieke verkooppunten te hebben. Want wat is de toegevoegde waarde van een fysieke winkel, boven het kopen bij onze webwinkel? Maar wij kunnen ons voorstellen dat mensen de (prachtige) kleuren van onze artikelen in het echt willen zien. Want het is altijd mogelijk dat de kleuren zoals die in het echt zijn, afwijken van wat je op je scherm ziet. Geen enkel scherm is immers hetzelfde, dus een kleine afwijking in hoe de kleur overkomt kan er altijd zijn.

Enkel online verkrijgbaar bij Undiemeister.com

Ook willen mensen onze stof, Mellowood® , weleens voelen, voordat ze die kopen. Is de stof echt zo zacht, en is de afwerking echt zo mooi? Op dit moment is het nog niet mogelijk om de artikelen in het echt te zien en te voelen, voordat je die koopt. Maar niet getreurd, als de artikelen om wat voor reden dan ook niet bevallen, dan kan je die altijd terugsturen en ontvang je het aankoopbedrag terug. Wij doen daar nooit moeilijk over. Dus in plaats dat je de stad in moet, ervaar je de artikelen gewoon thuis. Wel zo gemakkelijk dachten wij!