De nieuwste ontwikkelingen bij Undiemeister®

De nieuwste ontwikkelingen bij Undiemeister®

Na een dynamische startperiode van Undiemeister®️, houden wij je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. En die zijn geweldig! Om te beginnen hebben we in korte tijd al meer dan 1.500 nieuwe klanten mogen verwelkomen. Het is fantastisch dat zoveel mensen op zoek zijn naar premium producten, die ook nog eens goed zijn voor het milieu. Wij weten door jullie enthousiaste reacties en aankopen dat we op de goede zitten.

 

Uiteraard hebben wij de nieuwe klanten om feedback gevraagd, omdat wij continu werken aan het verder verbeteren van onze boxershorts en T-shirts, daar waar dat nodig is. Wat een geweldige en constructieve input hebben wij van jullie gekregen. En daarbij ook nog beoordelingen, al ruim meer dan 150, waarmee we nu al een 8,6 scoren op een schaal van 10. Dat is heel mooi voor de start, maar uiteraard willen wij minimaal een 9,0. En dat moet lukken, want onze Mellowood®️ stof is de basis, en zoals de meesten van jullie weten echt de allerbeste stof voor ondergoed die je op dit moment kunt vinden. En zoals je waarschijnlijk ook weet: exclusief bij Undiemeister®️ verkrijgbaar. Ja, daarmee zijn wij bofkonten, maar jij ook!

 

Zo zijn wij, op basis van jullie betrokken reacties en ook omdat wij steeds onderzoek doen, verder gaan ontwikkelen aan de modellen lijn. De nieuwe serie boxershorts en T-shirts, waarin de nieuwe ontwikkelingen zijn verwerkt, verwachten wij al begin maart. Wij hebben nog meer nadruk gelegd op de lengte van de pijpen bijvoorbeeld, nog meer aandacht gevraagd voor de toch al luxueuze afwerking, waarbij wij in nauw contact met onze leverancier het hele proces regelmatig aflopen. Waar kan het nog beter? Zijn er wellicht nieuwe ideeën die wij kunnen toepasen? De wereld staat immers niet stil en wij willen continue voorop lopen bij de ontwikkelingen in T-shirts, boxershorts en ondershirts.

 

En dit is nog maar het begin! Wij werken iedere dag keihard om jou de beste artikelen te kunnen bezorgen en de beste winkelervaring. Over winkelervaring gesproken, heb je onze Meisterstaffel al gezien? Hoe meer artikelen je in één keer bestelt, hoe meer korting. Dat doen we om een reden. Meer artikelen in één keer betekent minder verzendingen in een jaar. Dus minder CO2. Dan is het toch logisch dat jij daar een beloning voor krijgt? Dat lijkt ons wel, want dat verdien je dan. De kortingen lopen op tot 20% en het maakt niet uit welke combinatie van artikelen je in je mandje stopt. Allemaal boxershorts, allemaal T-shirts of een combinatie van die twee, alle soorten en maten, alles is mogelijk.

 

Tot de volgende update en uiteraard, heel veel plezier van je aankopen!

 

Samen doen we het beter,

 

Hartelijke groet,

 

Undiemeister®

 

 

Delen