Bamboe sokken
Bamboe sokken? Of ben je een Meister?
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel

Wij kennen bamboe sokken als geen ander

Zoals je wellicht weet, en zo niet dan vertellen wij het jou nu, hebben wij een geschiedenis in bamboe kleding, dus ook bamboe sokken. Als je jaren op een bamboe sok loopt, ben je best verwend. Want eerlijk is eerlijk, bamboe sokken zijn in vergelijking met veel andere sokken echt stukken beter. Want anders hadden wij de sokken direct weer uitgetrokken, zo simpel is dat.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op
Black Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Blue Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Grey Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Socks Combi-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Zwarte Sneaker Sokken Volcano Ash 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Witte Sneaker Sokken Chalk White 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Sneaker Sokken Storm Cloud 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Zwarte Footies 4-pack Volcano Ash

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Witte Footies 4-pack Chalk White

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Footies 4-pack Storm Cloud

Vanaf € 24,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op

Bamboe sokken? Nee, kies Mellowood®

Bamboe sokken hebben wij jarenlang met veel plezier gedragen, maar voor je voeten is goed niet snel goed genoeg. Sokken op basis van Tencel® zetten (letterlijk) de volgende stap richting ultiem draagcomfort.
Toen wij onze sokken op basis van Tencel® begonnen te ontwikkelen, hadden wij dus een zeer goed referentiekader. Want uiteraard was ons doel om daarin zoals dat heet, nog een slag te maken. Weer een stapje beter, beter dan bamboe sokken. De lat lag dus hoog en dat vinden wij wel leuk, vooral als het eindproduct beter wordt. En als het lukt uiteraard.

Alle kwaliteiten die je bij sokken wilt

En het is gelukt! Niet zo toevallig natuurlijk, want zoals je weet gebruikt Undiemeister® in alle artikelen het premium Tencel® en dat is een stof met buitengewone eigenschappen. Dat moet ook wel, als je bamboe sokken wilt verslaan. De vochtopname, zeer belangrijk bij sokken, zit minstens op het niveau van bamboe. Dat geldt ook voor de ventilerende kwaliteit, de hypoallergene eigenschappen en de temperatuur regulatie. Waar Tencel duidelijk beter is dan bamboe sokken is de kleurvastheid van de stof. En bovendien pillen de Tencel sokken veel minder dan de sokken van bamboe.

Stevig

Een beetje afhankelijk van het type bamboe sokken die je wellicht hebt, zijn de Tencel® sokken minimaal zo zacht. Maar uiteraard wil je naast zachtheid ook stevigheid. Daarom hebben wij onze sokken extra verstevigd, en daarmee het aangename met het nuttige verenigd. Zo ontstaan sokken die lekker zacht om je voeten zitten en toch stevig zijn.

Wij hebben altijd plezier beleefd aan onze sokken van bamboe en we zijn blij dat we die ervaring hebben kunnen gebruiken om sokken nog beter te maken. Sokken op basis van het onverslaanbare Tencel®, zowel op het gebied van duurzaamheid als op het gebied van anti-transpiratie, ventilatie en zachtheid.

Heel veel loopplezier!