T-shirts diepe v-hals
Undiemeister® T-shirts diepe V-hals
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Sorteer op
White T-shirt Deep V-neck front

Vanaf € 29,99

Khaki T-shirt Deep V-neck front

Vanaf € 29,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Sorteer op

Diepe V-hals T-shirts

Het is niet zo dat er veel discussie over is, over de hals van een T-shirt. Laten we eerlijk zijn, er zijn belangrijkere zaken om over te praten in onze wereld. Daar weten wij alles van. Onze planeet is waarschijnlijk het meest belangrijke onderwerp waarover wij ons druk zouden moeten maken. Het type kraag of hals van een T-shirt hoort nou niet bepaald in diezelfde categorie thuis lijkt ons.

De hals van jouw T-shirt?

De hals van een T-shirt, of die rond moet zijn of een V-hals, is geen gesprek voor tijdens een borrel. Laat staan de vraag of, als de voorkeur uitgaat naar een V-hals, of dat V-hals T-shirt dan een diepe V-hals moet hebben of een standaard V-hals. Dat lijken keuzes die iedere man voor zichzelf maakt, in stilte. Undiemeister®️ vindt dat je met dit soort zware onderwerpen niet moet blijven rondlopen. Wij willen jou daar graag mee helpen en het onderwerp “welke hals moet ik kiezen voor mijn T-shirt” maken wij daarom graag bespreekbaar voor je.

Ja een beetje gekkigheid, maar helemaal onbelangrijk is de keuze voor de hals van een T-shirt nou ook weer niet. Zo zijn er mannen die zweren bij een T-shirt met diepe V-hals. Die mannen dragen alleen diepe V-halsen, anders niets. En dat terwijl de mannen die het liefst een andere hals dragen niet snel een diepe V-hals zullen kiezen. Dus wat zijn de redenen om voor een T-shirt met diepe V-hals te gaan?

T-shirts-deep-v

Voordelen van de diepe V-hals T-shirts

De voornaamste reden voor een diepe V-hals is de mogelijkheid om bijna net zoveel knoopjes van je overhemd open te kunnen doen als je maar wilt. Niet dat de mannen met de diepe V-halsen de hele dag rondlopen met hun overhemd open tot bijna aan hun navel, maar het kán! En de wens om daarin op elk moment van de dag een keuze te hebben zit kennelijk diep. Daarom heeft Undiemeister®️ ook gekozen voor T-shirts met diepe V-halsen, hoewel wij die in het begin niet in ons assortiment hadden. Eerlijk is eerlijk.

Onzichtbaar onder je overhemd

De diepe V-halsen laten zich niet snel zien onder een shirt of overhemd, wellicht de belangrijkste keuze om voor een diepe V-hals te kiezen. En omdat die onzichtbaarheid een belangrijke reden is, heeft Undiemeister®️ ervoor gekozen om van het mooie Mellowood®️, naast diepe V-hals T-shirts in het wit, te kiezen voor diepe V-hals T-shirts in Khaki, een kleur het dichtst bij huidskleur (althans, niet de huidskleur van iedere man, dat snappen we).

Onze kleur Khaki heeft, zoals dat geldt voor alle kleuren die Undiemeister®️ heeft gekozen, ook weer als basis de natuur. In dit geval de woestijn. De naam is daarvan afgeleid: Desert Sand. Lees op de site, bij het diepe V-hals T-shirt Desert Sand meer over de kleur en de oorsprong.

Ja, wij hebben ook aan jou gedacht. Dus heel veel plezier met je diepe V-hals T-shirt!

Toch liever een iets minder diepe V? Kies onze 'gewone' V-hals T-shirt.