T-shirts ronde hals
Undiemeister® T-shirt ronde hals
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Sorteer op
White T-shirt Round Neck front

Vanaf € 29,99

Black T-shirt Round Neck front

Vanaf € 29,99

Blue T-shirt Round neck front

Vanaf € 29,99

Undiemeister® Witte Slim Fit Longsleeve Ronde Hals Chalk White

Vanaf € 39,99

Undiemeister® Zwarte Slim Fit Longsleeve t-shirt Ronde hals Volcano Ash

Vanaf € 39,99

Undiemeister® Zwart Casual T-shirt Ronde Hals Volcano Ash

Vanaf € 54,99

Undiemeister® Wit Casual T-shirt Ronde Hals Chalk White

Vanaf € 54,99

Undiemeister® Blauw Casual T-shirt Ronde hals Storm Cloud

Vanaf € 54,99

Undiemeister® Hemels Blauw Casual T-shirt Ronde Hals Mountain Sky

Vanaf € 54,99

Undiemeister® lichtgroen Casual T-shirt Ronde Hals Iceland Moss

Vanaf € 54,99

Undiemeister® Zwarte Slim Fit Tanktop Volcano Ash

Vanaf € 29,99

Undiemeister® Witte Slim Fit Tanktop Chalk White

Vanaf € 29,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Sorteer op

Ronde hals T-shirt

Het meest gedragen T-shirt der T-shirts is het T-shirt met ronde hals, daar kunnen wij kort over zijn. Ja, zoals je bij Undiemeister®️ kan zien verkopen wij ook V-hals T-shirts, standaard V-hals en T-shirts met een diepe V-hals. En eerlijk gezegd, ook die T-shirts zijn super populair, maar toch. Het ronde hals T-shirt voor heren is een klassieker en die zal altijd blijven.

En zoals overal en met alles het geval is, je hebt rond en rond. Ook bij T-shirts. Een hele tijd, en bij sommige mannen nog steeds, was het “in” om een zo’n strak mogelijke ronde hals te dragen. Een ronde hals die hoog sluit, zodat je het T-shirt juist goed ziet zitten, in tegenstelling tot de trend vandaag de dag, waarbij steeds meer mannen juist niet willen dat je het T-shirt ziet. Gek hoe dat kan verschuiven in de tijd, die voorkeuren. Dat is zelfs een beetje een generatie dingetje geworden denken wij.

T-shirts-ronde hals

Verschillende soorten halsen

Om aan het niet zichtbare van een T-shirt ronde hals heren tegemoet te komen, is het nu mogelijk om T-shirts te kopen die een hele, hele ruime ronde hals hebben. Dat moet je, zeg maar, mooi vinden. Een puur persoonlijke keuze denken wij. Eerlijk gezegd zijn wij daar niet zo van. Dat is naar onze smaak een beetje te extreem. Zo moesten wij ook wennen aan de diepe V-hals T-shirts, ook best een beetje gedurfd. Maar ja, als onze klanten, die bovendien Meisters zijn, dat graag willen, dan zorgen wij uiteraard voor het beste diepe V-hals T-shirt dat je kan kopen.

Dus gaan wij in de toekomst ook nog eens over op T-shirts met een zeer ruime ronde hals? Op dit moment hebben wij gekozen voor een T-shirt dat het beste van twee werelden biedt. Niet die super strakke nek, die je echt met kracht over je hoofd moet trekken en die je de hele dag voelt zitten, tegen je ademsappel zeg maar, maar een meer relaxte ronde hals, die comfortabel zit. Dus niet zo’n hele ruime, wij denken dat een hele ruime hals op een T-shirt niet echt nodig is. Maar ja, als de Meisters dat wel willen, dan zorgen wij uiteraard dat ook T-shirts met een zeer ruime hals in ons assortiment komen. Dat is logisch vinden wij.

Boxershorts

Ons assortiment T-shirts

Met ons huidige assortiment ronde hals T-shirts zit je in ieder geval in alle omstandigheden goed. Niet te strak en niet te ruim. Gewoon lekker. Een T-shirt ronde hals dat niet de hele dag aanwezig is en jou comfortabel begeleidt bij al jouw activiteiten.

Daarom nodigen wij jou van harte uit om met onze mooie lijn T-shirts ronde hals kennis te komen maken. Maar pas op, wel even een waarschuwing: als jij onze T-shirts ronde hals een keer hebt gedragen, dan ben je absoluut verkocht. Want in combinatie met het fantastische Mellowood®️ biedt Undiemeister®️ een fantastische draagervaring.

Draagplezier gegarandeerd!