Beste boxershorts
Beste boxershorts
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel

De beste boxershorts beginnen met jouw persoonlijke voorkeur

Tsja, wat zijn de beste boxershorts? Laten we eerlijk zijn, dat hangt in de eerste plaats helemaal af van persoonlijke voorkeuren. Heb je weinig behoefte aan ondersteuning en vind je het prima dat alles “er een beetje los bij hangt”? Dan vind je de beste boxershorts voor jou in de categorie “American Classics”. Dat zijn de traditionele boxershorts, misschien moet je die wel de stamvaders van de boxershorts noemen, waarmee het fenomeen boxershort op de kaart is gezet.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op
Black Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Ice Blue Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Boxershort Storm Cloud

Vanaf € 24,99

Turquoise Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Green Boxer short Detail

Vanaf € 24,99

Olive Green Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Gray Boxer short side

Vanaf € 24,99

Orange Boxer short detail

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Rode Boxershort Reef Clay

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Witte Boxershort Chalk White

Vanaf € 24,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op

Wat maakt een boxershort verder de beste boxershorts?

Toen Undiemeister®️ begon met het ontwerpen van de boxershortlijn, was dat de vraag die voor ons op tafel lag. Want wat maakt een boxershort nou de beste boxershort, waar ligt dat in? Wij zijn begonnen met de boxershort te ontleden in z’n onderdelen: stof, model, maatvoering, afwerking, kleur. Dat zijn zo’n beetje de belangrijkste onderdelen waaruit een boxershort is opgebouwd. Ieder onderdeel hebben we opnieuw bekeken, uiteraard met de ervaring en persoonlijke voorkeuren die wij al hadden.

Op ieder onderdeel van een boxershort de beste willen zijn, dat valt nog niet mee

Stap één was de stof. Wij wilden een stof die zowel zijdezacht zou aanvoelen (als verpakking van de edele delen niet onbelangrijk dachten wij), die wel stevig is en dus lang z’n kwaliteit behoudt, goed vocht opneemt en afvoert, hypoallergeen is en nauwelijks pilt of krimpt. En bovendien kleurvast is. Zeg maar gerust dat wij de lat hoog hebben gelegd, maar ja wat wil of kan je anders als je op zoek bent naar de beste boxershorts?

Met Mellowood®️ kwamen de beste boxershorts snel dichterbij

Het lukte ons om een stof te ontwikkelen uit componenten die voldeden aan alle eisen die wij hadden. Mellowood®️ was geboren! En dat niet alleen, want een andere eis die wij hadden was dat de stof ook nog eens duurzaam geproduceerd moest zijn. Want wat heb je aan een geweldig product als het niet duurzaam is? Wat ons betreft is duurzaamheid tegenwoordig geen keuze meer maar een must, al helemaal als je met een nieuw product wilt starten.

Maatvoering, afwerking, model, noem maar op

Met een prachtige stof ben je goed op weg om de beste boxershorts te maken, maar dan ben je er nog niet helemaal. Een boxershort moet ook voldoende ondersteuning bieden, maar weer niet te strak zitten. Je wilt geen vervelende naden op plekken waar je die kan gaan voelen, zoals over de billen. De pijpen moeten niet te kort zijn, maar ook niet te lang. En oh ja, dat opkruipen van pijpen, dat wilden we ook zoveel mogelijk voorkomen. Al met al een behoorlijke uitdaging, maar ja, je wilt de beste boxershorts of je wilt ze niet. En een uitdaging op z’n tijd is uiteraard helemaal prima.

En dan de kleuren!

Als je alles op de rit hebt staan, ben je toe aan de laatste stap. Welke kleuren wil je, gaan we voor printjes, willen we een contrasterende broekband, etc. Eigenlijk was voor ons al snel duidelijk hoe wij de kleuren wilden aanvliegen. Geen geschreeuw, wel rustig en beschaafd. Decent noemen wij dat. Ingetogen en stijlvol. En uiteraard geen standaardkleuren, maar gekozen op basis van de natuur. Dat vind je terug in onze namen: Storm Cloud, Volcano Ash, Misty Forest en de andere namen, allemaal op basis van wat je in de natuur kunt vinden. Als je daar tenminste de tijd voor neemt. Want wat is nou leuker dan de beste boxershorts, die ook nog eens mooi voor de dag komen?