Blauwe T-shirts heren
Blauwe T-shirts heren
Save up to 40% with our Meistertier

Wit, wit en nog eens wit. Dat is nog eens origineel voor T-shirts

Je hoort het waarschijnlijk al een beetje aan de toon van de titel van deze blog, dat wij vinden dat heren een keer voor een andere kleur T-shirt zouden kunnen kiezen dan alleen maar wit. Ja, wat dachten jullie van een beetje verandering, zoals blauwe T-shirts heren? Een beetje gek? Wellicht wat te gewaagd? Wij denken dat dat wel meevalt, want laten we eerlijk zijn mannen, we hebben het hier niet over de kleur van je nieuwe auto, boot of fiets. Wij hebben het hier over T-shirts en wij gaan een lans breken voor blauwe T-shirts heren. Lees maar verder.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Sorteer op
Blue T-shirt Round neck front

Vanaf € 29,99

Blue T-shirt V-neck front

Vanaf € 29,99

Undiemeister® Blauw Casual T-shirt Ronde hals Storm Cloud

Vanaf € 54,99

Undiemeister® Hemels Blauw Casual T-shirt Ronde Hals Mountain Sky

Vanaf € 54,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Sorteer op

Blauw of blauw, that’s the question

Maar het is nog niet zo simpel bij blauwe T-shirts heren, want ga maar na. Wij hebben ons best gedaan om echt de allermooiste kleur blauw te vinden, want blauw kom je tegen in vele soorten en tinten. Zoals je misschien al weet heeft Undiemeister®️ zijn inspiratie gehaald uit de natuur. Zowel voor onze stof Mellowood®️, maar zeker ook voor onze kleuren. Ons blauw, althans de basiskleur blauw voor onze T-shirts, heet “Storm Cloud”. Dat is een kleur blauw die je maar even kan zien, als de hemel dat toelaat. Beter gezegd, het weer moet precies zo zijn dat de wolken de kleur Storm Cloud als bij een schilderij aan de hemel toveren. Ja, ja, nogmaals, blauwe T-shirts heren, niet zomaar een kleur die je even uit de hoge hoed tovert. Tenminste, niet als je het goed wilt doen.

Probeer het eens over een andere boeg

Als je een keer een andere kleur wilt gebruiken voor je T-shirts, probeer dan eens blauw. Blauwe T-shirts staan namelijk uitstekend onder een overhemd, maar ook zo, los gedragen is een blauw T-shirt heel goed te combineren, denk bijvoorbeeld eens aan een spijkerbroek. In feite nemen jullie geen enkel risico met blauwe T-shirts heren, want de talloze manieren waarop je de T-shirts kunt dragen maakt dat er altijd wel een moment is om het mooie, blauwe Storm Cloud T-shirt uit de kast te trekken. Je wordt al blij als je het shirt ziet.