Lange T-shirts
Lange T-shirts
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel

Veel mannen zijn op zoek naar (extra) lange heren T-shirts. Waarom is dat? Dat heeft alles te maken met het doel waar de T-shirts voor worden gebruikt. En uiteraard of jij een gemiddelde lengte hebt of langer dan dat gemiddelde bent.

Zoals bekend worden Nederlandse mannen steeds langer. Dus op zich niet zo gek dat steeds meer mannen op zoek zijn naar lange T-shirts. Spreekt nogal voor zich lijkt ons. Ben je lang, dan is een lang shirt nodig. Maar de lengte van de man is niet de enige reden dat de vraag naar een lang shirt alsmaar stijgt. Dat heeft ook te maken met het gebruik. Dus waar heb jij het T-shirt voor nodig?

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op
White T-shirt Round Neck front

Vanaf € 29,99

White T-shirt V-Neck front

Vanaf € 29,99

White T-shirt Deep V-neck front

Vanaf € 29,99

Black T-shirt Round Neck front

Vanaf € 29,99

Black T-shirt V-Neck front

Vanaf € 29,99

Blue T-shirt Round neck front

Vanaf € 29,99

Blue T-shirt V-neck front

Vanaf € 29,99

Khaki T-shirt Deep V-neck front

Vanaf € 29,99

Undiemeister® Witte Longsleeve Ronde Hals Chalk White

Vanaf € 39,99

Undiemeister® Zwart Longsleeve t-shirt Ronde hals Volcano Ash

Vanaf € 39,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op

Voor ondershirts zijn lange T-shirts ideaal

Dat heeft te maken met het volgende: je wilt dat je T-shirt in je broek blijft zitten. Bijvoorbeeld als je bukt, maar gewoon, gedurende de dag. Niets vervelender om telkens jou shirt weer terug in je broek te moeten stoppen, vooral als je het draagt onder een gewoon, eventueel lang, shirt. Dat ziet er in de loop ook niet meer uit, met die rare bult vlak boven je broek.

(Extra) lange T-shirts zijn ideaal. Die blijven gewoon beter in je broek zitten, zo simpel is dat. Dat is ook de reden dat de shirts van Undiemeister allemaal beschikken over extra lengte. En het zou dan wel een beetje balen zijn als die shirts, na één keer wassen opeens niet meer die lange shirts zijn die je had gewild, juist de reden waarvoor je die had gekocht. De shirts van Undiemeister®️, zoals je weet gemaakt van Mellowood®️, zijn gelukkig vrijwel krimpvrij. Let op: wel op de juiste manier wassen, dertig graden is echt voldoende, geloof ons.

Dus welkom bij Undiemeister®️, voor al je lange T-shirts, wit en zwart. Het lange shirt dat goed in je broek blijft zitten!