Lange witte T-shirts
Lange witte T-shirts
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel

Lange witte T-shirts of bijvoorbeeld super kort?

Waarom zou je lange witte T-shirts willen? En dan hebben we het nu niet over de kleur maar over de lengte inderdaad. Laten we de vraag eens omdraaien naar een kort wit T-shirt, zou dat wat voor je zijn? Als we voor de gelegenheid de dames er even bijhalen, dan is het antwoord duidelijk. Veel dames willen geen lang wit shirt, maar juist kort. Dat heette, als ons geheugen ons niet in de steek laat, een “navel” shirt. Of wellicht heet zo’n T-shirt nog steeds zo. Kennelijk is (of was) dat sexy of trendy. En wellicht heel erg comfortabel bij warm weer, wie zal het zeggen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Sorteer op
Undiemeister® Wit Casual T-shirt Ronde Hals Chalk White

Vanaf € 54,99

White T-shirt Round Neck front

Vanaf € 29,99

White T-shirt V-Neck front

Vanaf € 29,99

White T-shirt Deep V-neck front

Vanaf € 29,99

Undiemeister® Witte Slim Fit Longsleeve Ronde Hals Chalk White

Vanaf € 39,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Sorteer op

Maar wij heren, zou dat bij ons net zo sexy staan? Dus geen lang wit shirt, maar juist super kort? Wij hebben daar zo onze bedenkingen bij. Het is namelijk maar helemaal de vraag of andere mensen zitten te wachten op het beeld van een voor bij wandelende harige buik. Of zo’n trotse buik waarin duidelijk jarenlang is geïnvesteerd, door het eten van heerlijke maaltijden met af en toe een biertje erbij.

Maar ook als jouw investering juist is geweest in fitness, dieet en trainingen om jouw buik zo plat mogelijk te krijgen en houden. Ook dan is het maar helemaal de vraag of jij je dan comfortabeler voelt met zo’n “kek” kort shirt, of juist met een lang wit shirt. Wij denken het laatste.

Onze extra lange shirts zijn extra functioneel

Maar los van de esthetische uitstraling, waarover iedereen uiteraard zijn of haar eigen mening mag hebben, want smaken verschillen. Een lang wit shirt, en zelfs witte T-shirts extra lang, worden door mannen vooral gekocht omdat lange witte T-shirts functioneel zijn. Inderdaad, daar hebben we één van de kenmerkende verschillen tussen mannen en vrouwen.

Voor mannen moet iets in de eerste plaats functioneel zijn, dus werken. Vrouwen zijn daar vaak iets minder van, iets moet er vooral goed uitzien. Dus wat is dan die zogenaamde functie voor mannen, als we het hebben over lange witte T-shirts? Eenvoudig, mannen zijn niet alleen minder van de blote buik laten zien, mannen willen dat een shirt, als dat in de broek wordt gedragen, zoals een lang wit shirt dat als ondershirt onder een overhemd of shirt wordt gedragen, in de broek blijft zitten. Zo simpel is dat.

Niets is vervelender (nou ja, niets), het is erg vervelend als je telkens je shirt in je broek moet terugstoppen. Want dat gaat niet zonder ook je overhemd weer terug te stoppen. En dat werkt vaak lastig zonder even je broek los te maken, riem los als je die hebt, en dan het hele gebeuren weer op z’n plaats krijgen.

Undiemeister®️ shirts zijn witte T-shirts, extra lang

En niet alleen onze witte T-shirts zijn extra lang, ook al worden die het vaakst gekocht, ook onze andere kleuren T-shirts hebben extra lengte. Standaard. Daar hoef je niet voor te doen of voor te kiezen. En bovendien krimpen onze lange witte T-shirts nauwelijks, dus die lengte blijft. Althans, zolang je de onze wasvoorschriften volgt, dus maximaal 30 graden.

Een lang wit shirt koop je dus bij Undiemeister®️, gewoon standaard. Graag gedaan!

Bekijk onze producten: