Sokken onder een pak
Sokken onder een pak
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel

Wel of geen sokken onder een pak, that’s the question

Wij mogen het misschien niet zeggen, maar misschien ken je ze wel, die snelle jongens. Blote voetjes in de Italiaanse instappers en de broekspijpen hoog genoeg om dat aan iedereen te laten zien. Lekker lang haar in de nek, maar geen plat matje, nee nee. En uiteraard, als het maar even kan met die blote voeten; weer of geen weer, ook als het regent. Niet als het vriest uiteraard, maar dan hoeft het ook niet. Dan zijn er wel weer andere kekke schoenen om de blits mee te maken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op
Black Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Blue Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Grey Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Socks Combi-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Zwarte Sneaker Sokken Volcano Ash 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Witte Sneaker Sokken Chalk White 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Sneaker Sokken Storm Cloud 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Zwarte Footies 4-pack Volcano Ash

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Witte Footies 4-pack Chalk White

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Footies 4-pack Storm Cloud

Vanaf € 24,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op

Wij zijn niet zo van die blote beentjes onder een pak

Ja, misschien is het wel een fantastisch fashion statement, zo met de blote voetje en benen, maar functioneel is het niet. Dat je op Ibiza op die manier uit je Ferrari stapt om naar de hippe strandtent te huppelen voor een goed verzorgde lunch in de zon, dat kunnen we nog wel een beetje bedenken. Maar in Nederland komt die trend “zonder sokken onder een pak” toch een beetje geforceerd over. En voor je voeten is het bijvoorbeeld veel minder goed, denk eens aan de transpiratie en het schuren met de schoen (hoewel die instappers uiteraard van het fijnste en zachtste leer zijn gemaakt, dat dan weer wel).

Wij zijn voor sokken onder een pak

Sokken onder een pak staan gekleed en netjes. Maar let op, ook daar zijn weer regeltjes voor! Zo is het “not done” dat wanneer jij bijvoorbeeld je benen over elkaar heen slaat en je broekspijp opkruipt, een stuk bloot been is te zien. Dan was je net zo goed begonnen en dan dat. Het ziet er wat armoedig uit, de aanblik van een stukje melkfles dat boven jouw sokken uitkomt. Zorg er daarom voor dat jouw sokken lang genoeg zijn, zoals de sokken die je bij Undiemeister®️ koopt. Die hebben allemaal voldoende lengte om dat euvel te voorkomen.

Wat is de beste kleur voor sokken onder een pak?

Uiteraard hangt dat helemaal af van de kleur van je pak, maar met zwarte sokken zit je eigenlijk altijd goed. Saai maar goed, zo kan je dat een beetje samenvatten. Grijze sokken en mooie donkerblauwe sokken zijn ook een uitstekend keus en bovendien zeer goed geschikt om ook onder de spijkerbroek te dragen. Allerlei gefriemel met figuurtjes is een tijdje een trend geweest, net zoals streepjes, ruitjes, bolletjes, etc. Maar kies je voor stijlvol, hou het dan simpel: effen, met als hoge uitzondering en om te laten zien dat jij de juiste keuzes weet te maken: het logo van Undiemeister®️. Succes!