Sokken tegen zweetvoeten
Sokken tegen zweetvoeten
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel

Zweetvoeten zijn niet fijn

Er zal niemand zijn die het fijn vindt om zweetvoeten te hebben. Je voeten worden te warm en dat geeft een oncomfortabel gevoel. Bovendien is het ongezond om zweetvoeten te hebben, want bacteriën hopen zich op en dat kan voor allerlei zweertjes en ontstekingen zorgen. En dan de onaangename geur die zweetvoeten kunnen veroorzaken! Ook allemaal veroorzaakt door de ophoping van bacteriën, die het zweet afbreken tot afvalstoffen, met als meest stinkende zogenaamd “boterzuur” (de naam alleen al!).

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op
Black Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Blue Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Grey Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Socks Combi-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Zwarte Sneaker Sokken Volcano Ash 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Witte Sneaker Sokken Chalk White 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Sneaker Sokken Storm Cloud 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Zwarte Footies 4-pack Volcano Ash

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Witte Footies 4-pack Chalk White

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Footies 4-pack Storm Cloud

Vanaf € 24,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op

Niet iedereen heeft er evenveel last van

De ene persoon heeft meer last van zweetvoeten dan de andere persoon. Kennelijk is het hebben van zweetvoeten erfelijk bepaald, maar dat is niet de enige reden voor zweetvoeten. In de eerste plaats maakt het moment nogal veel uit, namelijk of jij je voeten intensief gebruikt, bijvoorbeeld bij een lange wandeling of bij sporten. En wat dacht je van een middagje shoppen, winkel in en winkel uit. Warme voeten, opgezwollen voeten, zweetvoeten, allemaal niet echt prettig.

Sokken tegen zweetvoeten

Ga eens Googlen op zweetvoeten en je merkt dat nogal veel mensen hiermee te maken hebben. Een aantal mogelijkheden tegen zweetvoeten hebben wij voor je op een rijtje gezet. In de eerste plaats uiteraard de remedie die Undiemeister®️ kan bieden, namelijk de juiste sokken tegen zweetvoeten. Het maakt nogal wat uit of jouw sokken goed ventileren en vocht goed opnemen en afvoeren. Want trek maar eens een plastic zak aan om je voeten, doe je schoenen aan en ga een half uurtje lopen. Natte zweetvoeten zijn het resultaat. De juiste sokken tegen zweetvoeten helpen snel en zijn een makkelijke manier om zweetvoeten te verhelpen. Let er wel op dat je iedere dag schone sokken aantrekt!

Maar alleen sokken tegen zweetvoeten zijn niet voldoende

Weer een voorbeeld: je hebt de beste sokken tegen zweetvoeten (van Undiemeister®️ uiteraard, dat begrijp je) en je trekt gesloten plastic schoenen aan. Of laarsen. Dan is het snel afgelopen met de ventilatie van jouw voeten, hoe goed je sokken ook zijn. En waar moet het vocht naar toe? Hou dus rekening met je schoeisel, zodat jouw voeten maximaal kunnen ventileren om zweetvoeten tegen te gaan. Ook belangrijk: wissel regelmatig van schoenen.

Hou verder je voeten schoon en droog, was ze regelmatig (lauw warm water) en goed afdrogen. Je kan eventueel een middeltje gebruiken, zoals schimmeldodend poeder. Trek dan de juiste sokken tegen zweetvoeten aan en je hebt de eerste stap (letterlijk) gezet.