Wit T-shirt heren slim fit
Wit T-shirt heren slim fit
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel

De ene fit is de andere niet

Zoals ook al op andere pagina’s van Undiemeister®️ staat beschreven, zijn er nogal wat verschillen tussen T-shirts, ook al lijken T-shirts op het eerste gezicht simpele kledingstukken. Niets is minder waar en Undiemeister®️ neemt als T-shirt specialist T-shirts dan ook zeer serieus. Eén van de verschillen tussen T-shirts is de pasvorm. In dit geval, waar deze tekst over gaat, de “fit”. Voor de fit zijn veel verschillende namen. Wij behandelen hier graag een wit heren T-shirt slim fit, normal fit en loose fit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Sorteer op
White T-shirt Round Neck front

Vanaf € 29,99

White T-shirt V-Neck front

Vanaf € 29,99

White T-shirt Deep V-neck front

Vanaf € 29,99

Black T-shirt Round Neck front

Vanaf € 29,99

Black T-shirt V-Neck front

Vanaf € 29,99

Blue T-shirt Round neck front

Vanaf € 29,99

Blue T-shirt V-neck front

Vanaf € 29,99

Khaki T-shirt Deep V-neck front

Vanaf € 29,99

Undiemeister® Witte Slim Fit Longsleeve Ronde Hals Chalk White

Vanaf € 39,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Sorteer op

Wit T-shirt heren slim fit

Laten we direct beginnen met het T-shirt in slim fit, de meest populaire keuze van het moment. Slim fit is een populaire keuze voor T-shirts omdat het T-shirt de contouren van je lichaam helemaal volgt, waardoor je niet voelt dat je het T-shirt aan hebt, want dat is niet de bedoeling. Tenminste, als het slim fit T-shirt gemaakt is van de juiste stof. Daarmee bedoelen wij dat het slim fit T-shirt zacht is en voldoende stretch heeft. En bovendien, niet te dik. Dat waren voor ons zeer belangrijke criteria om keuzes te maken voor de meest ideale stof die je maar kon bedenken.

Die stof is Mellowood®️ geworden, waarop wij de exclusieve licentie voor Nederland hebben. Je kan je namelijk voorstellen dat een slim fit (wit) heren T-shirts helemaal niet zo lekker zit als dat knellend aanwezig is. En ja, inderdaad, de T-shirts van Undiemeister®️zijn allemaal slim fit, omdat slim fit de beste keuze is en wij die combineren met de allermooiste en beste stof die op dit moment verkrijgbaar is: Mellowood®️.

De kleur van het slim fit T-shirt? Wit, althans meestal

Een wit T-shirt voor heren is slim fit. Of andersom, een slim fit T-shirt is meestal wit. Waarom wit en geen andere kleur? Op onze pagina ''witte ondershirts heren'' krijg je een uitleg over wit als meest favoriete kleur. En de andere fits, ook wit? Ja, ook meestal. Dat zijn de normal of modern fits, die eigenlijk vis noch vlees zijn.

Niet slim fit, niet loose fit. Voor alle heren die eigenlijk niet precies weten wat ze willen. Een beetje er tussenin, dan zit je nooit fout. Nou, wij denken daar anders over, zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Loose fit is ook wel het “antieke” Amerikaanse model. Sommige heren zweren daarbij, wij denk omdat zij nog nooit het perfecte slim fit T-shirt hebben gedragen: gemaakt van Mellowood®️en exclusief verkrijgbaar bij Undiemeister.