Witte heren ondershirts
Witte heren ondershirts
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel

Witte heren ondershirts

Ondershirts voor heren zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Witte ondershirts worden door heren het vaakst gedragen. Waarom is dat eigenlijk? Eerlijk gezegd hebben wij geen idee waarom vooral witte ondershirts zo populair zijn. Het is alsof daar onderling door alle heren een geheime afspraak over is gemaakt. Zeg maar zoiets als een “conventie”: als je een ondershirt draagt (en dat doen de meeste mannen) is dat prima, zolang dat witte ondershirts zijn heren! Dus geen andere kleuren, alleen wit.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Sorteer op
White T-shirt Round Neck front

Vanaf € 29,99

White T-shirt V-Neck front

Vanaf € 29,99

White T-shirt Deep V-neck front

Vanaf € 29,99

Black T-shirt Round Neck front

Vanaf € 29,99

Black T-shirt V-Neck front

Vanaf € 29,99

Blue T-shirt Round neck front

Vanaf € 29,99

Blue T-shirt V-neck front

Vanaf € 29,99

Khaki T-shirt Deep V-neck front

Vanaf € 29,99

Undiemeister® Witte Longsleeve Ronde Hals Chalk White

Vanaf € 39,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Sorteer op

Zwarte ondershirts

En toch, je zal altijd zien dat niet iedereen zich houdt aan de “heilige” afspraak dat alleen witte ondershirts gedragen mogen worden. Andere kleuren ondershirts zijn in opkomst, met als snel stijgende tweede kleur de zwarte ondershirts. Het lijkt zo te zijn dat witte ondershirts de voorkeur hebben omdat die minder goed zichtbaar zijn onder een wit overhemd. Maar de tijd dat heren alleen maar witte overhemden droegen is volgens ons allang verleden tijd. Sterker nog, heel veel mannen dragen niet iedere dag een shirt, maar trekken net zo lief een trui aan over hun (witte) ondershirt. En in dat geval is het helemaal niet meer belangrijk dat het ondershirt wit is, althans niet meer voor het doorschijnen.

Mannen hebben geen zin om over triviale zaken na te denken, zonde van de tijd

Maar ja, je weet hoe dat gaat met mannen: hoe minder je hoeft na te denken over de kleur van het ondershirt dat je aan het begin van de dag aantrekt, hoe makkelijker dat is. En bovendien, hoe meer brainpower je over hebt voor de echt belangrijke beslissingen van het leven. En ook, en dat weten we allemaal, mannen zijn gewoonte dieren, die helemaal geen zin hebben om over triviale zaken als witte ondershirts of andere kleuren ondershirts na te denken. Hou eens op! Zie jij jezelf al iedere ochtend een half uur voor de spiegel staan, twijfelend of je nou een wit ondershirt of een ander ondershirt moet dragen? Precies, gewoon pakken wat er ligt en wit is altijd goed.

Aan de andere kant, alleen maar witte overhemden en sowieso overhemden dragen, is niet meer persé van deze tijd. Daarom zie je, denken wij, steeds vaker dat niet witte ondershirts worden gedragen, maar ook andere kleuren, waarbij zwart dus het meest populaire alternatief is voor de witte ondershirts. Zoals onder gekleurde overhemden of truien, dat kan prima.

Of je nou op zoek bent naar witte ondershirts voor heren of zwarte, Undiemiester®️ biedt ze beide. Welkom bij Undiemeister®️. En oh ja, ook als je witte ondershirts met zwarte ondershirts combineert in je winkelmandje, de Meisterstaffel werkt altijd!