Witte ondershirts
Witte ondershirts
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel

De meeste ondershirts zijn wit, maar er zijn alternatieven

Witte ondershirts zie je het vaakst. Misschien is dat logisch, omdat een wit ondershirt minder snel zichtbaar is onder een overhemd. Want dat is de functie van een wit ondershirt: onder een shirt dragen, een warm gevoel geven, maar niet te warm, ventilerend zodat je iedere dag lekker fris ruikt en snel opnemen en afvoeren van vocht, vooral transpiratie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Sorteer op
White T-shirt Round Neck front

Vanaf € 29,99

White T-shirt V-Neck front

Vanaf € 29,99

White T-shirt Deep V-neck front

Vanaf € 29,99

Black T-shirt Round Neck front

Vanaf € 29,99

Black T-shirt V-Neck front

Vanaf € 29,99

Blue T-shirt Round neck front

Vanaf € 29,99

Blue T-shirt V-neck front

Vanaf € 29,99

Khaki T-shirt Deep V-neck front

Vanaf € 29,99

Undiemeister® Witte Slim Fit Longsleeve Ronde Hals Chalk White

Vanaf € 39,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Sorteer op

Witte ondershirts? De zwarte variant is in opkomst

Een zwart ondershirt is een goed alternatief voor een wit ondershirt en wordt door steeds meer mannen vaker gedragen. Gek eigenlijk, want een zwart T-shirt zou je beter onder een overhemd moeten kunnen zien dan witte. Kennelijk maakt dat steeds meer mannen minder uit. En waarschijnlijk wordt een zwart ondershirt niet alleen als ondershirt gedragen, maar ook bijvoorbeeld bij het sporten. Of om in te slapen, dus eigenlijk niet als ondershirt. Maakt het wat uit waar jij jouw ondershirt voor gebruikt, of dat nou witte ondershirts zijn of zwarte ondershirts? Nee, natuurlijk niet. Doe vooral wat jij het lekkerst vindt, lekker slapen in een ondershirt gemaakt van Mellowood®️, daar is zeker wat voor te zeggen.

De witte ondershirts van Undiemeister®️

Bij Undiemeister®️ koop je het beste witte ondershirt, en ook de beste zwarte ondershirts. Met ronde, lager uitgesneden kraag, of met een V-hals. Altijd slim fit, die de natuurlijke contouren van je lichaam volgt. Wij hebben voor alle mannen die op zoek zijn naar ondershirts de mooiste collectie. En, niet vergeten, exclusief bij Undiemeister®️zijn zowel de witte ondershirts als de zwarte, gemaakt van het premium Mellowood®️.

Witte ondershirts met Meisterstaffel

Wist je al dat onze witte ondershirts verkrijgbaar zijn met onze Meisterstaffel. Hoe werkt dit vraag je jezelf af? Heel simpel, hoe meer producten je koopt hoe hoger je voordeel oploopt. Per bestelling kan je voordeel zelfs oplopen tot wel 40%. Hier lees je meer over de Meisterstaffel en de werking ervan.

Bekijk onze shirts: