Zwarte T-shirts heren
Zwarte T-shirts heren
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel

Over T-shirts kunnen wij uren praten, maar dat zullen we niet doen

Bijna geen onderwerp waar je langer en meer over kunt praten dan over T-shirts. Wist je bijvoorbeeld dat je T-shirts altijd met een hoofdletter “T” schrijft? Tenminste, in Nederland. Geen probleem als dat nieuw voor je is, wij werden daar ook een keer op gewezen door een oplettende klant. En dan de modellen, de stoffen, de kleuren, de prints, de pasvorm, de lengte, de mouwinzet, de afwerking, de naden, etc. etc. Ja inderdaad, dat zoek je niet snel achter een T-shirt, maar misschien zijn wij wel een beetje té veel met dit onderwerp bezig, dat zou zomaar kunnen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Sorteer op
Black T-shirt Round Neck front

Vanaf € 29,99

Black T-shirt V-Neck front

Vanaf € 29,99

Undiemeister® Zwarte Slim Fit Longsleeve t-shirt Ronde hals Volcano Ash

Vanaf € 39,99

Undiemeister® Zwart Casual T-shirt Ronde Hals Volcano Ash

Vanaf € 54,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Sorteer op

Altijd maar die witte T-shirts, is dat echt de enige kleur?

T-shirts die als ondershirts worden gebruikt, onder een overhemd of trui bijvoorbeeld, zijn bijna altijd wit. Waarom is dat eigenlijk? Waarschijnlijk heeft dat te maken met de kleur van de meeste overhemden, ook wit. En dan zie je het T-shirt het minst goed, want dezelfde kleur. Daar komt een beetje verandering in, met de komst van T-shirts in andere kleuren. En ja, zwarte T-shirts heren, ook die bestaan. Er is niet alleen maar wit.

Waarom zwarte T-shirts heren nu opeens behagen? Geen idee

Zwart is de kleur die nu in opmars is, naast de gouwe ouwe witte T-shirts. Eerlijk gezegd hebben wij geen idee waarom zwarte T-shirts heren nu zo beginnen te bevallen. Kan het zijn dat het witte dress shirt op z’n retour is? En worden nu dan opeens zoveel zwarte shirts gedragen, waardoor een zwart T-shirt nu de kleur is die je minder ziet? Raar eigenlijk dat dit zo werkt, maar de meeste modetrends zijn lang niet allemaal even doorgrondelijk. Dan is dit weer in, dan dat weer. Het probleem van fast fashion, met al z’n verspilling. Undiemeister®️ doet daaraan niet mee. Slow fashion, tijdloze modellen en kleuren, dat is hoe wij de toekomst zien.

Van wit naar zwart, prima. Als zwarte T-shirts heren nu maar niet van slag brengen

Lijkt ons niet goed, als je door de kleur van je T-shirts in de war raakt en nu opeens niet meer weet wat je moet kiezen. Ons advies: hou het eenvoudig en koop ze allebei. Meer wit dan zwart lijkt ons, maar ja, dat is uiteraard helemaal aan jou. Een zwart T-shirt is altijd handig om te hebben, succes!