Beste sokken
Beste sokken
Bespaar tot 40% met de Meisterstaffel

Voorkeuren voor sokken verschillen

Over wat de beste sokken zijn is wellicht een boek vol te schrijven. Zoveel mensen zoveel meningen moet je maar denken. Het is namelijk maar helemaal de vraag wat jij belangrijk vindt. Heeft het jouw voorkeur dat de sokken ontzettend dun zijn, omdat je schoenen bijvoorbeeld anders te strak zitten, of wil je dat je sokken niet te glad zijn omdat je dan in je schoenen begint te glijden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op
Black Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Blue Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Grey Socks 3-pack

Vanaf € 24,99

Socks Combi-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Zwarte Sneaker Sokken Volcano Ash 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Witte Sneaker Sokken Chalk White 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Sneaker Sokken Storm Cloud 4-pack

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Zwarte Footies 4-pack Volcano Ash

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Witte Footies 4-pack Chalk White

Vanaf € 24,99

Undiemeister® Blauwe Footies 4-pack Storm Cloud

Vanaf € 24,99

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Sorteer op

Koude voeten

Een ander criterium kan warmte zijn. Dat kan weer helemaal afhangen van jezelf of van de weersomstandigheden. Misschien ben jij iemand die snel last heeft van wintertenen, zeg maar vooral koude tenen en daarom wil je dat je sokken lekker dik zijn. Of je trekt meerdere sokken over elkaar heen, laag op laag zoals dat zo mooi heet. Maar het kan ook heel goed zijn dat het helemaal niets met jouw voeten te maken heeft, maar juist omdat het erg koud is.

Warme voeten

Aan de andere kant kan de “warmte wens” ook precies de andere kant opgaan, bijvoorbeeld omdat je juist erg snel warme voeten hebt. In dat geval ben je helemaal niet op zoek naar warme sokken, maar juist naar sokken die ervoor zorgen dat je voeten koel blijven.

Transpiratie

Dan heb je uiteraard ook nog transpiratie, waardoor je snel last hebt van vochtige voeten. Warmte is dan niet belangrijk (hoewel je uiteraard meer last zal hebben van transpiratie als het warmer is), maar veel belangrijker is in dat geval dat de sokken in staat zijn om goed met de vochtige voeten om te gaan, beter gezegd met het vocht zelf. Je wil dan dat de sokken snel het vocht opnemen, zodat de huid van de voet zo droog mogelijk blijft.

Jij bepaalt wat de beste sokken zijn

Dat is logisch en wij helpen jou graag om de beste sokken uit te kiezen. Ons doel bij de sokken van Undiemeister®️ is om jou sokken te bieden die je iedere dag aan kan trekken. Sokken die jou dagelijks ondersteunen en alle kwaliteiten in zich hebben die voor iedereen belangrijk zijn. Antitranspirantie, optimale ventilatie, temperatuur regulerend (koel bij warm weer en warm bij koud weer) zijn eigenschappen waarin Tencel® voorop loopt in de werld en waarvan onze sokken voor het belangrijkste deel zijn gemaakt.

Wij hopen dat ook jij vindt dat de beste sokken de sokken van Undiemeister®️ zijn!

Heel veel loopplezier!